cervenou bych taky chtel nejvic...toho bourani bych se tolik nebal (taky mam bouranou) ale zalezi na tom jak je opravena - to chce videt. mnohem vic by mi vadil jen 1 klic a to tak, ze bych ji asi nechal i kdyz je krasne cervena...
svetlej interier jedine v kuzi! - myslim, ze v latce se to neda udrzet dlouhodobe cisty (budes mit co delat i s cernou).
kdybych si vybiral z techto 4 ja, tak by to byla ta 1. sedou sice moc nemusim, cervena je lepsi; je to 5 valcu - to by byla moje podminka, kdybych kupoval 159 (jezdim v tom, zejo

kdo jezdi s 1,9 poradi ti 1,9...to tak proste je), je cerna uvnitr - dalsi +, udajne serviska - ta muze byt origo a taky nemusi..., navi nemusim navic se da dnes koupit za par kacek a az prodas karu, tak ti zustane, cena dobra, takze jen nechat zkontrolovat VIN, prolezt to a kouknout se nejlip i zespodu a projet se - vrzani, skripani a bouchani je nepripustny! obvykle se u nas v bazaru da neco ukecat - hadam ze v SK taky.
rozvody bych udelal kazdopadne - nikdy nevis kolik to ma SKUTECNE km i kdyz bazarnik a serviska rikaj to samy - je to ojetina a je treba k tomu tak pristupovat... pocital bych pripadne jeste s nejakou rezervou na servis - neco proste vyplave - nikdo neprodava 5 lety auto tak aby na nej nebylo treba 2 dalsi roky sahnout...
nechal jsem delat po koupi rozvody (s pumpou, mikroremenem, vsechny kladky) komplet naplne a prohlidka - presne ted nevim - tusim okolo 10-12 (musel bych se kouknout doma na fakturu...) k tomu pak jeste bylo lakovani zadniho narazniku, nova krytka taznyho ocka s lakem a zadni pruziny (to bylo celkem taky kolem 10), jo a gumy - od nemecka na vychod se auta kdovi proc prodavaj temer 100% jen s 1 sadou gum (v lete na zimnich a v zime na letnich) - na tech bych nesetril...zijes jen 1 a Alfa se nekupuje kvuli 90km/h

bacha na rychlostni a vahovej index 2,4 min 98W - v letnich 17 je to za slusny gumy urcite pres 10 spis ke 12. kupoval jsem letos po zime a krome vyse uvedeneho o cemz jsem vedel uz pri koupi nic dalsiho prestoze kazdym dnem bude 200 tkm jinak u me prace v servisu, jen ridim, leju naftu, kontroluju a myju - tolik se v tom nevyznam abych se do toho jeste vrtal

ps - ceny v kc...