Jenda kočka na obrázku a takový obecenstvo..Adamsquare píše:To může říct, každej. Oku paparazziho nic neunikne

Jenda kočka na obrázku a takový obecenstvo..Adamsquare píše:To může říct, každej. Oku paparazziho nic neunikne

. S tím novým autem .... teď si už nevzpomenu na jméno (omlouvám se), ale s někým jsem se tam bavil, že kupoval novou alfu a ceníkově vyšla na 1.250.000. což když srovnám s cenou, za kterou jsem to měl já, tak je teda doopravdy mazec. Nový auto fakt není dobrá investice.
  . S tím novým autem .... teď si už nevzpomenu na jméno (omlouvám se), ale s někým jsem se tam bavil, že kupoval novou alfu a ceníkově vyšla na 1.250.000. což když srovnám s cenou, za kterou jsem to měl já, tak je teda doopravdy mazec. Nový auto fakt není dobrá investice.Takhle vznikají drbysunic píše:Jenda kočka na obrázku a takový obecenstvo..Adamsquare píše:To může říct, každej. Oku paparazziho nic neunikne
 . Koukali jsme na diagnostiku a ne na ženský, i když to by bylo taky hezký
 . Koukali jsme na diagnostiku a ne na ženský, i když to by bylo taky hezký 
 . a ne samé hádky a pomlouvání techniky, jak to na fóru chodilo, když jsem si přivezl svou Alfičku. Jediná chyba byla, že jsme trošku auta zašpinili, než jsme dojeli na místo, já musel "poprvé" projet myčkou. Člověk by neřekl, jaké stopy jsou hned na autě vidět
 . a ne samé hádky a pomlouvání techniky, jak to na fóru chodilo, když jsem si přivezl svou Alfičku. Jediná chyba byla, že jsme trošku auta zašpinili, než jsme dojeli na místo, já musel "poprvé" projet myčkou. Člověk by neřekl, jaké stopy jsou hned na autě vidět  .Jinak souhlas s Wencou, nějak si všechna jména taky nevybavuji, ale dle nicků jo a to stačí
 .Jinak souhlas s Wencou, nějak si všechna jména taky nevybavuji, ale dle nicků jo a to stačí  .
 . , to na inzerát nebo v bazaru nikdo neocení.
 , to na inzerát nebo v bazaru nikdo neocení. . Máš pravdu, že moje i nová by byla znatelně levnější. Co jsem si to počítal, tak nová by stála kolem 900.000.- ale i tak je ta ztráta dost značná.
 . Máš pravdu, že moje i nová by byla znatelně levnější. Co jsem si to počítal, tak nová by stála kolem 900.000.- ale i tak je ta ztráta dost značná. 

ale Reznikcz mě hned následoval svojí čtyřkolkou při jízdě dveřmi napřed
  ale Reznikcz mě hned následoval svojí čtyřkolkou při jízdě dveřmi napřed   

Ufff, to je ale nehezký pohledAdamsquare píše:Joo, tak to jsem fotil tebe, jak si vyjížděl z myčky

ne, ale je to na tom znátwenca89 píše:
Taky Ti ta myčka auto poškrábala?

bohužel u alfy tohle nejde, už jsem to zjišťovalHampice píše:Jsem rád, že se to tu konečně načalo... To se zajímám už dlouho, jestli by na starý navigaci šly nějak rozchodit fotky či videa. Display je to více než slušnej, škoda ho nevyužít. Případně jestli někdo má nějaké zkušenosti, nechť založí nové vlákno!Adamsquare píše:To může říct, každej. Oku paparazziho nic neunikne

a příště snad ukážeš i tu svojí E30
  a příště snad ukážeš i tu svojí E30 

jo a ten zvuk když se zrovna neklepu parádní
  jo a ten zvuk když se zrovna neklepu parádní  , jen to topení dost hlučí a sedačka místama pálí
 , jen to topení dost hlučí a sedačka místama pálí 

... ale závist, taky bych ho chtěl na pár dní
 ... ale závist, taky bych ho chtěl na pár dní  

To je jak na parkovišti Imofy

Dík za identifikaci, takže už nemusímReznikCZ píše:Já jsem ten v té Ducati bundě mezi Alešem a Tanguerem a vpravo ten schovanej je Hory

Ty jsi chtěl poznat, jestli si vlastně můžeš koupit 159 a jestli se mezi námi budeš cítit dobře, že jo??Hory píše:Taky se připojuji. Sraz byl opravdu velice pěkný a velmi povedený. Jste fakt pohodový lidé s kterými jsem si rád pokecal a pobyl. Akorát jako jediný bez 159tky jsem se cítil fakt divně. Ještě že jsem nejel svým vozem :-)

vše se vlastně odehrálo tak bezvadně a free
  vše se vlastně odehrálo tak bezvadně a free 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host