Jenda kočka na obrázku a takový obecenstvo..Adamsquare píše:To může říct, každej. Oku paparazziho nic neunikne

Jenda kočka na obrázku a takový obecenstvo..Adamsquare píše:To může říct, každej. Oku paparazziho nic neunikne
Takhle vznikají drbysunic píše:Jenda kočka na obrázku a takový obecenstvo..Adamsquare píše:To může říct, každej. Oku paparazziho nic neunikne
Ufff, to je ale nehezký pohledAdamsquare píše:Joo, tak to jsem fotil tebe, jak si vyjížděl z myčky![]()
ne, ale je to na tom znátwenca89 píše:
Taky Ti ta myčka auto poškrábala?
bohužel u alfy tohle nejde, už jsem to zjišťovalHampice píše:Jsem rád, že se to tu konečně načalo... To se zajímám už dlouho, jestli by na starý navigaci šly nějak rozchodit fotky či videa. Display je to více než slušnej, škoda ho nevyužít. Případně jestli někdo má nějaké zkušenosti, nechť založí nové vlákno!Adamsquare píše:To může říct, každej. Oku paparazziho nic neunikne
To je jak na parkovišti Imofy
Dík za identifikaci, takže už nemusímReznikCZ píše:Já jsem ten v té Ducati bundě mezi Alešem a Tanguerem a vpravo ten schovanej je Hory
Ty jsi chtěl poznat, jestli si vlastně můžeš koupit 159 a jestli se mezi námi budeš cítit dobře, že jo??Hory píše:Taky se připojuji. Sraz byl opravdu velice pěkný a velmi povedený. Jste fakt pohodový lidé s kterými jsem si rád pokecal a pobyl. Akorát jako jediný bez 159tky jsem se cítil fakt divně. Ještě že jsem nejel svým vozem :-)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 2 hosti