Vybíráme GPS navigaci
Re: Vybíráme GPS navigaci
jj, waze mám už na druhém telefonu, chtěl jsem založit skupinu Alfisti, ale ještě jsem se k tomu nedostal.. Pokud máš datový tarif, je to super věc. Jinak k navigacím. Měl jsem Tom Tom, Mio, Co pilot v HTC a teď Ovi maps od Nokie, nejlepší navigace dle mě je, Ovi maps od Nokie, je to zdarma, stáhneš si mapy jaké chceš běhěm chvilky, hned vyhledává, umí i pěší navigaci a RDS. Super. U Co pilotu mě štvala hlasová navigace, která neustále opakovala: Přímo před Vámi udělejte tohle, přímo před Vámi udělejte tamto. Na pěst. Tom Tom byl super, až na aktualizace. A Mio, byl propadák. Koupil jsem ho v Belgii, s tím, že si tam jen dohraju východní Evropu. Po tří měsíčním boji s Miem zastoupení západní i východní Evropou, tedy ČR, jsem musel mapy koupit zase v Belgii. Jinak to nešlo. A to za docela hodně peněz a bez možnosti aktualizace. Aktualizace byly zdarma pouze na Belgických stránkách a to jen západní Evropy. Servis opět jen v Belgii. Prostě Mio východní a západní Evropa, jsou dvě úplně odlišné společnosti, kdy jedna neumí ani opravit, ani nahrát mapy z druhé. Takže teď mám Ovi maps a Waze na provoz po Praze a frfňám si blahem:-)
waze jsem chvilku zkoušel a pak se na to vykašlal. S Mio mám zkušenost 0, Tomtom tragický kvůli aktualizacím a reklamaci vadné SD karty, nakonec jsem to vzdal.
V současnosti IGO8, jednoduché nechráněné doplňování map a POI, libovolná změna mapových podkladů (Teleatlas atd...), jízdní pruhy, návěsti, záznamy a statistiky tras...
Pokud si někdo chce užít reálné 3D, tak Automapa 6, to je profi nástroj, kde můžeš zadat i zatížení náprav nebo výšku nákladu a čísla popisné zná snad i v poslední vesnici v Albánii.
Obě užívám na Win Mobile 6.5.
V současnosti IGO8, jednoduché nechráněné doplňování map a POI, libovolná změna mapových podkladů (Teleatlas atd...), jízdní pruhy, návěsti, záznamy a statistiky tras...
Pokud si někdo chce užít reálné 3D, tak Automapa 6, to je profi nástroj, kde můžeš zadat i zatížení náprav nebo výšku nákladu a čísla popisné zná snad i v poslední vesnici v Albánii.
Obě užívám na Win Mobile 6.5.
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
- Foli
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuju koupit jakoukoliv navigaci, použít MIO POCKET na odblokování a nahrát mapy IGO PRIMO, MIO a NAVIGON. IGO PRIMO asi nerjlepší softfér na navigacve
Život není peříčko ... ale pořádný péro, který s náma neustále vyjebává. AR 159, 2,4 JTDM rok 2007
zvyknul sem si ted na iGo8, driv sem mel tomtoma a garmina, toma sem zavrh po jedny verzi ktera mi oznamila "za 200 metru" pak sem projel krizovatkou a po dalsich 100m to oznamilo "zahnete doprava", garmin zacal bejt az moc narocnej, silena skubacka, mio je silenost, nevim jak ted ale driv to vychazelo z igo akorat to melo ten jejich cervenej skin, jejich podpora je na pest, este tu porad mam P560 v supliku 

ex Alfa Romeo 155 2.0 TS 16V Super