Vybíráme GPS navigaci

il ciuffo
Štamgast

Re: Vybíráme GPS navigaci

Příspěvek od il ciuffo » 22.12.2010, stř 15:47

jj, waze mám už na druhém telefonu, chtěl jsem založit skupinu Alfisti, ale ještě jsem se k tomu nedostal.. Pokud máš datový tarif, je to super věc. Jinak k navigacím. Měl jsem Tom Tom, Mio, Co pilot v HTC a teď Ovi maps od Nokie, nejlepší navigace dle mě je, Ovi maps od Nokie, je to zdarma, stáhneš si mapy jaké chceš běhěm chvilky, hned vyhledává, umí i pěší navigaci a RDS. Super. U Co pilotu mě štvala hlasová navigace, která neustále opakovala: Přímo před Vámi udělejte tohle, přímo před Vámi udělejte tamto. Na pěst. Tom Tom byl super, až na aktualizace. A Mio, byl propadák. Koupil jsem ho v Belgii, s tím, že si tam jen dohraju východní Evropu. Po tří měsíčním boji s Miem zastoupení západní i východní Evropou, tedy ČR, jsem musel mapy koupit zase v Belgii. Jinak to nešlo. A to za docela hodně peněz a bez možnosti aktualizace. Aktualizace byly zdarma pouze na Belgických stránkách a to jen západní Evropy. Servis opět jen v Belgii. Prostě Mio východní a západní Evropa, jsou dvě úplně odlišné společnosti, kdy jedna neumí ani opravit, ani nahrát mapy z druhé. Takže teď mám Ovi maps a Waze na provoz po Praze a frfňám si blahem:-)

tuta146
SemTuFurt

Příspěvek od tuta146 » 22.12.2010, stř 17:24

waze jsem chvilku zkoušel a pak se na to vykašlal. S Mio mám zkušenost 0, Tomtom tragický kvůli aktualizacím a reklamaci vadné SD karty, nakonec jsem to vzdal.
V současnosti IGO8, jednoduché nechráněné doplňování map a POI, libovolná změna mapových podkladů (Teleatlas atd...), jízdní pruhy, návěsti, záznamy a statistiky tras...
Pokud si někdo chce užít reálné 3D, tak Automapa 6, to je profi nástroj, kde můžeš zadat i zatížení náprav nebo výšku nákladu a čísla popisné zná snad i v poslední vesnici v Albánii.
Obě užívám na Win Mobile 6.5.
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS

Foli
Štamgast

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Foli » 28.12.2010, úte 09:04

Doporučuju koupit jakoukoliv navigaci, použít MIO POCKET na odblokování a nahrát mapy IGO PRIMO, MIO a NAVIGON. IGO PRIMO asi nerjlepší softfér na navigacve
Život není peříčko ... ale pořádný péro, který s náma neustále vyjebává. AR 159, 2,4 JTDM rok 2007

prte
SemTuFurt

Příspěvek od prte » 28.12.2010, úte 21:58

zvyknul sem si ted na iGo8, driv sem mel tomtoma a garmina, toma sem zavrh po jedny verzi ktera mi oznamila "za 200 metru" pak sem projel krizovatkou a po dalsich 100m to oznamilo "zahnete doprava", garmin zacal bejt az moc narocnej, silena skubacka, mio je silenost, nevim jak ted ale driv to vychazelo z igo akorat to melo ten jejich cervenej skin, jejich podpora je na pest, este tu porad mam P560 v supliku :-D
ex Alfa Romeo 155 2.0 TS 16V Super

Odpovědět

Zpět na „Univerzální díly (brzdy, akumulátory, tuningové doplňky, pneu atd.)“