tady jsou fotky míst kam se dávají hevery u přeního kola na mém novém voze

tomu se rika nemoc
  tomu se rika nemoc  
 Já když jdu někomu cizímu prohlížet auto, otec mi klade na srdce, hlavně mu do toho nešťourej šroubovákem. Naposledy přijej kámoš s Mondeem, vsadil, že rez je  jenom povrchová. Tak mu říkám, povrchová je když není vidět, prej ne, klidně si v tom rejpej šroubovákem. Tak jsem rejpal. Po chvíli povídá, no dobrý sázku jsi vyhrál, ale co teď s těma dírama...
 Já když jdu někomu cizímu prohlížet auto, otec mi klade na srdce, hlavně mu do toho nešťourej šroubovákem. Naposledy přijej kámoš s Mondeem, vsadil, že rez je  jenom povrchová. Tak mu říkám, povrchová je když není vidět, prej ne, klidně si v tom rejpej šroubovákem. Tak jsem rejpal. Po chvíli povídá, no dobrý sázku jsi vyhrál, ale co teď s těma dírama... 
 u těch míst pro hevery to bude nic moc, ale třeba moje amerika tam má akorát díry
 u těch míst pro hevery to bude nic moc, ale třeba moje amerika tam má akorát díry 
 . Ty Zendery byly buď tyhle (7x15) nebo i 9x16. Tu šířku ráfku bude někdo řešit, pokud budeš mít gumy dle TP ?
 . Ty Zendery byly buď tyhle (7x15) nebo i 9x16. Tu šířku ráfku bude někdo řešit, pokud budeš mít gumy dle TP ?

This sale is for a set of disc brake pads for an :
ALFA ROMEO 75 OR 90 ( FRONT )
OR
NISSAN SKYLINE (REAR)

To je Bartošovo (teď už bývalá) alfa??? On jí prodal?????? Jestli to není tajný, za kolik...Milano75 píše:docela sluuušněj matroš brácho
tady jsou fotky míst kam se dávají hevery u přeního kola na mém novém voze

, pořád jak novou, nikdy s ní asi "nezávodil", bral jsem to tak, že jí má navždy a že je neprodejná, pořád byla naleštěná i v noci před mou oblíbenou hospodou "svítila"
 , pořád jak novou, nikdy s ní asi "nezávodil", bral jsem to tak, že jí má navždy a že je neprodejná, pořád byla naleštěná i v noci před mou oblíbenou hospodou "svítila"  ...Nenapadlo by mě, že měla mrtvej motor s převodovkou.
 ...Nenapadlo by mě, že měla mrtvej motor s převodovkou.
s tim mas pravdu, potkaval jsem ve Zlinskem kraji tri, jednu cervenou a pak jeste jednu cernou a nakonec jednu stribrnou. Nyni uz 75ky nevidno.Milano75 píše: za chvilku tyhle auta nebudou - ani ted už na silnici vidět nejsou

(samozřejmě pokud někoho baví se v tom vrtat tak je to něco jiného....)
  (samozřejmě pokud někoho baví se v tom vrtat tak je to něco jiného....)Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host