,kaso1 píše:Takze som dnes zbytocne rozoberal 1/2 auta [-o< .Popis zapojenia uz nepotrebujes
Ozaj aku mas znacku novej RJ centralu.
zdarec, na jakym aute si to zapojoval presny typ , a to si zapjoval pod kastlikem u spolujezdca? dikec!!!neomilosi píše:Takze po pomoci kamosa autoelektrikara, sa nam podarilo odhalit spravne zapojenie oboch RJ,
funguje to OK, takze tu je updated
,, cital si vobec toto vlaknocarsch píše:tož mám pár proseb:
1. kde je čidlo od klíče na dálkový ovládání centrálu
2. dokáže někdo ze schématu popsat všechny kabely z ŘJ centrálu, tedy jaký kabel de do kterýho motorku atd? díky moc :-)
cawes,,, no mam DTE a Elern,, potom net a fotak,, a trochu dumania ako na toYboris píše:Neomiilosi kde chodis na take fajnove obrazky a schemy mas nejaky katalog
podla mna je to cele o ALARME ja tam totiz vobec tu M35 nemam,,,a CENTRAL fungoval ok teda az kym sa mi neodporucalo Do v kluciku,,,maximus píše:Pokial som dobre prekladal, tak pod pednym oknom na palubovke ten malý obdlžnik je senzor na snímanie slnečneho žiarenia ku klime...
senzor dialkoveho je pod tretim svetlom vzadu...
Opravte ma ak sa mýlim...
Obrazky su z eLearn
Yboris píše:Dik za odpoved neomilosi ale ja mam pred padesatku a musis na mna lopaticky ja viem ze je nejaky eler atdk ale jak tam to by si sa uchechtal keby si videl jak tu bojujem z elektroniku a ona proti mne tak toto mi trvalo asi 5 minut
ja som si do dnes myslel ze je to antena GPSalfi166silver píše:Já si taky myslím, že senzor dálkáče je pod zadním platem, jak je třetí brzdový světlo (ta černá plastová krabička asi..). Když jsem tam měl rozpojený konektory kvůli vyndání plata a potřeboval jsem auto zamknout, dálka nefungovala....
a co ti to delalo,ez si ji vymenil?ZR166 píše:Bude fungovat bez jakéhokoli nastavování,stačí zastrčit. (Měnil jsem ze stejného důvodu na jaře)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti