SwimPixo píše:no a nemal si len vypnutu klimu?viem ze displeje maju problem v zime ked je moc kosa tak nemusia ukazovat kvoli ztuhnutiu. ale od slnka som ete nepocul [-o<

SwimPixo píše:no a nemal si len vypnutu klimu?viem ze displeje maju problem v zime ked je moc kosa tak nemusia ukazovat kvoli ztuhnutiu. ale od slnka som ete nepocul [-o<
To mě právě taky napadlo.. takže (i když neradxjohny píše:Mám, asi 2x byl displej mrtvý. Pomohl restart auta :-)
Protože nám opět začala topná sezóna, vracím se k tomuto tématu. Jezdím denně do práce cca 10km a regulace topení mě opravdu štve. Od půlky cesty začne z výdechů foukat snad 80C vzduch, takže sotva dýchám, abych za pár minut vylezl do mrazu. Samozřejmě mám nastavenou nejnižší možnou teplotu 16C.swist píše:Narovinu, mně manuální klima celkem vyhovovala.Tahle automatická mne znervózňuje tím, jak si žije svým životem - např. zprvu i nastavená na 16° topí do plnejch až se zpotím jaký mi je vedro a jak natopí kabinu, tak zase přestane, až mi je zima...
Při delších trasách je to fajn, ale při kratších mi to moc nesedí...
Úplná sauna - střídá se vedro se zimou.
som si aj myslel, len som tajne dufal ze to ide podobne ako v niektorych autach len vymenou panela a dorobením pár čidielcendler píše:hanci : stála by nesmysl, to se nevyplatí, to radši prodat auto a koupit s automatem
není to vrčení jako stále vrčení...a to jen někdy na pár sekund..někdy to nedělá vůbec někdy to nedělá vůbec za celou cestu a někdy ano..takové to vrčení, jak kluci tady píšou cirkulárka, které se zesiluje a zeslabuje v závislosti na otáčkách motoru..klimu vypnu a je po zvuku ...Dallen píše:Vrčení bude spíše problém na ložisku kompresoru.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 1 host