Jak Ladinova, tahle a i vsechny ostatni. Hrave bych si ji dokazal predstavit misto moji 159 (tím se jí omlouvám za skoroneveru).
 Jak Ladinova, tahle a i vsechny ostatni. Hrave bych si ji dokazal predstavit misto moji 159 (tím se jí omlouvám za skoroneveru).  

Ty jsem měl přeci na Superce a vypadalo to fakt skvěle, ale jak říkám, QV zůstane tak jak je.Ladin 164V6 píše:Ja bych to u Hampiho videl na Borbet A v 17", to jsou takovy klasicky kola

Jen chtějí větší límce....
  Jen chtějí větší límce.... Já už z nich leštěný kultovky udělám, nebudou první
  Já už z nich leštěný kultovky udělám, nebudou první
 , a dokonce je i mstivá, když poplivala Crashtu benzínem z výfuku za to, že přijel na sraz Audinou
 , a dokonce je i mstivá, když poplivala Crashtu benzínem z výfuku za to, že přijel na sraz Audinou  .
 .
 Pro zavodni ucely se prave uziva bohata smes kvuly lepsimu ochlazovani spalovacich prostor (tasm je jedno ze neco leze nespaleny vyfukem ven) ale ani to se nesmi prehnat, prilis bohata smes zase smejva olejovej film ze sten valce.
 Pro zavodni ucely se prave uziva bohata smes kvuly lepsimu ochlazovani spalovacich prostor (tasm je jedno ze neco leze nespaleny vyfukem ven) ale ani to se nesmi prehnat, prilis bohata smes zase smejva olejovej film ze sten valce.
 Nic neodkládám, zítra končí převozka a na přihlášení teď neni, takže se s nim zase chvíli jezdit nebude
 Nic neodkládám, zítra končí převozka a na přihlášení teď neni, takže se s nim zase chvíli jezdit nebude  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti