Zdravím v prvé řadě všechny 166kaře tady na fóru.
Mám na mojí 166 2.5 V6 taky problém s podvozkem, na tacho má momentálně 150k (já jsem s ní ujel necelých 30k), ale bůhví kolik má doopravdy, podvozek vypadá bohužel ještě originální. Měním teď levý horní rameno (čep v řiti = zajel jsem si na STK na vibračku a tam mi řekli, že to lítá do strany kvůli tomu). Taky mi něco dost povrzává někde vzadu, ale nevím co to může být - mechanik mi to prohlížel a říkal, že nejspíš nějakej silentblok, ale je jich moc a já se v tom zas tak nevyznám - co to může být? Mám možnost sehnat pár silentbloků (asi těch unibalů - čep z. nápravy) za 700/pár. Nechci do toho zas investovat přehršel peněz za něco, co ještě není potřeba měnit. Na druhou stranu, je s tím asi dost práce (podle výrazu mechanika

), tak si říkám, že když už se to rozdělává, tak vyměním, co potřebuju. Taky uvažuju o výměně tyček stabilizátoru vzadu (můžu sehnat za cca 800/pár), to mi taky doporučili na STK.
Další věc je - máte někdo tip na dobrýho a šikovnýho mechanika, co se vyzná v Alfách (třeba už nějaký 166ky dělal), a dokáže poznat oč běží, diagnostikovat věci co jsou potřeba vyměnit a vymění je? Určitě někoho férového znáte. Budu rád za tip, zatím jsem na přímo Alfáka, kterej je v pohodě a rozumí řemeslu nenatrefil. (Do servisu bych to dával krajně nerad). Přinejhorším byl mohl být i trochu dál od Brna, i tak by se to vyplatilo myslím :-)
Díky moc za rady. Viva Cuore Sportivo!