Nemam to přeci jen zapojený blbě? Dělal sem to podle přiloženýho návodu, schéma sem nakreslil dole. Jedná se o tyto reproduktory: http://www.ahifi.cz/reproduktory-hertz-dsk-165-4.html
Všem díky za rady, nerad bych je kvůli tomu vracel

Ale když si ty reproduktory postavim vedle sebe tak je rozdíl hned jasnej, origo sou papíráky, tyhle ne, origo maj prťavej magnet a tyhle obří, kvalita zprocování je taky někde jinde. Nevim možná je to jen blbě zapojený ale podle mě se na tom nic zkazit nedá. Od toho repra tam byl tušim jeden červenočernej kabel a bíločernej, předpokládal sem že plus bude červený tak sem to zapojil tak. Nebo to snad Taliáni maj jinač?alfi166silver píše:Muzika ve 166tce byla na vysoké úrovni, dělal ji BOSE a Harman Kardon, se nediv, že to "lepší", hraje stejně. Pokud máš v autě origo DSP, není kam dělat upgrade...
V kufru nad baterkou? Jako ještě nad navi a changerem?alfi166silver píše:Jestli máš repro v zadním platu, máš verzi s DSP. Zesík je v kufru nad baterkou. Na repro samo, že znaky výrobce nebudou.
Jj, nad NAVIlada.blaha píše:V kufru nad baterkou? Jako ještě nad navi a changerem?alfi166silver píše:Jestli máš repro v zadním platu, máš verzi s DSP. Zesík je v kufru nad baterkou. Na repro samo, že znaky výrobce nebudou.
Doba vzniku "naší" muziky je 1998...A jen design zvuk nedělá...Nevím jaký jsi audiofil, ale já jsem s kvalitou zvuku (mám DSP) spokojen...lada.blaha píše: Ale když si ty reproduktory postavim vedle sebe tak je rozdíl hned jasnej, origo sou papíráky, tyhle ne, origo maj prťavej magnet a tyhle obří, kvalita zprocování je taky někde jinde.
Máš zaplý v ICS Loudness...lada.blaha píše:Nejsem spojen právě s těmi basy, mrknu jestli to vůbec vzadu v platě hrajeTřeba je to tim.
Já tam mam jen díru a kolem kabely který vedou neznámo kam, každopádně bys měl asi mít toto položený na navi nemam pravdu? http://allegro.pl/alfa-romeo-166-2-5-00 ... 01242.htmlConflict píše:alfi166silver: Budu trošku offtopic, ale jestli to chápu dobře, tak se dělaly dvě verze, se zadními repro a bez? Mně to hraje, myslím si, fakt dobře (taky na to každej čumí), holt BOSE je kvalita a nezapře se. :-) Já mám za zadníma sedadlama nahoře na té plošince pod zadním sklem 2 "repro", ale nevidím, jestli tam nějaký repráky jsou, nicméně NEHRAJÍ. Tak buď je někde přerušený kontakt, anebo tam nejsou a jsou tam pouze ty mřížky (kryty). Díky za radu. :-)
Jj, to je DSP. Pokud to budeš chtít do auta přidat, musí se vyměnit kabel z kufru do ICS, jinak to nezapojíš a přidat ty suby pod plato. Byla to příplatková verze a stála děsnou ránu...Suby určitě půjdou nahradit jinými repro, ale jsou pod nimi takový plastový rámečky, aby se daly přidělat k "profilovanému" zadnímu plechovému platu.lada.blaha píše: Já tam mam jen díru a kolem kabely který vedou neznámo kam, každopádně bys měl asi mít toto položený na navi nemam pravdu? http://allegro.pl/alfa-romeo-166-2-5-00 ... 01242.html
Kryty tam jsou vždycky, jen repro ne...Podívej se pod ně..Conflict píše:...tam nejsou a jsou tam pouze ty mřížky (kryty). Díky za radu. :-)
Nemusíš, mělo by to jít připojit vždy....Zip166JTD píše:Nj ale na DSP musíš mít i ICS.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti