Dva týdny zpět proběhla instalace xenonů a naslédné nastavení světel i mlhovek. Svítí to opravdu poznatelně lépe a ještě k tomu neprovokuje. Na fotce je to moc zkreslené, takhle do modra to nesvítí, svítí to čistě bíle. Na silnici je to pak žluté světlo s nádechem bílé. Na fotce je porovnání s klasickou žárovkou Philips BlueVision vs 4300K.
Mimochodem na voze se po tří a půl roce objevila první zásadní a nebezpečná závada, která mohla ohrozit bezpečnost silničního provozu - u pravého předního světla přestalo fungovat naklápění čočky  

Když vydělám konektor, není na něm ta těsnící gumička, která zůstala vevnitř a asi se tam nějak zpříčila a kontakty nedoléhají na sebe. Těžko říct, v dlouhých zimních večerech se na to podívám. 
Jinak s autem jsem letos podnikl poslední jízdu, opět do JV Srbska. Vyrazil jsem 11.11. a vrátil se 21.11. Celkem najeto skoro 2tis. Vůz opět potvrdil absolutní spolehlivost. Teď jej čeká odpočinek v garáži, případný prodej.
Na dalších fotkách je moje alfice v Niši, poté srbský kolega s TSkem v poněkud horším stavu, následně Alfeta, plně fungující. Udělal bych té alfety víc fotek, ale nasedly do toho takový dva týpci, ze kterých jsem měl docela strach a alfismus by asi nepochopily.