Moc dik
cendler píše:tlak turba ti jde na 1,6 přesně nebo jenom na 1,5? celkem dolůžité, jestli opravdu 1,6 tak si stím někdo hrál.
jinak ve vysokých otáčkách je to normální je to ochrana motoru
Ahojda,milimetr pod 1,6 a fakt po 3500 otackach jak kdyz to nekdo drzi za prdel,ale jinak od 1500 tahne uzasne do tech 3500,muzu posuzovat z A6 TDIEnvel píše:Není to náhodou chipnuté? Celých 1,6 baru netlačí ani moje 2,4 po chipu. Běžně je myslím něco kolem 1,5.
Už se to tu řešilo, že ručička různě lítá i při plynulém zátahu, ale myslím, že se pohyb ručičky neprojevoval na výkonu. Já to nepozoroval, takže nemůžu sloužit, jen se mi nezdá ten tlak.
No tak mě Cendler předběhl.
ono by jsi se divil, co ty starší ročníky někdy dělají, takže bych se ani nedivil, kdyby to bylo.mimimi10 píše:cendler píše:tlak turba ti jde na 1,6 přesně nebo jenom na 1,5? celkem dolůžité, jestli opravdu 1,6 tak si stím někdo hrál.
Hezky večer,no tak milimetr az dva k 1,6,mam ji po jednom majiteli servis jen alfa a majitel byl ročník 1952,tak pochybuji,ze by to čipnul....jo to chapu ale 3500 je malo a pak to prestane tahnout jinak od 1500-3500 jede jak krava a pak jak kdyz to drzis za prdel,mam jeste a6 a ta jde plynule do 4500 tak proto je me to divne...jinak rad bych na vyndani DPF,ale ted nemuzu jinak ale do Veseli jezdim kazdy tyden na tri dny,tak se rad domluvim,jinak dik
Aha tak Sokolov neni dalekoteda ode me tak klido dojedu do Sokolova,neni problem,az nekdy budes mit cas.......teda jestli bude vubeccendler píše:ono by jsi se divil, co ty starší ročníky někdy dělají, takže bych se ani nedivil, kdyby to bylo.mimimi10 píše:cendler píše:tlak turba ti jde na 1,6 přesně nebo jenom na 1,5? celkem dolůžité, jestli opravdu 1,6 tak si stím někdo hrál.
Hezky večer,no tak milimetr az dva k 1,6,mam ji po jednom majiteli servis jen alfa a majitel byl ročník 1952,tak pochybuji,ze by to čipnul....jo to chapu ale 3500 je malo a pak to prestane tahnout jinak od 1500-3500 jede jak krava a pak jak kdyz to drzis za prdel,mam jeste a6 a ta jde plynule do 4500 tak proto je me to divne...jinak rad bych na vyndani DPF,ale ted nemuzu jinak ale do Veseli jezdim kazdy tyden na tri dny,tak se rad domluvim,jinak dik
Jo je hezký, že tam jezdíš pořád, ale já tam jedu podruhé v životě, jsem ze Sokolova, proto jsem psal že další nebude.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti