převodovky stejné nejsou. pro 2.4 jsou oblíbené převodvkyLadis píše:Teď si nejsem jistý jestli jsou ty 6 st.převodovky stejné z 1,9 nebo 2,4 . Většinou kňučíme, mi co máme 2,4 JTDm.

převodovky stejné nejsou. pro 2.4 jsou oblíbené převodvkyLadis píše:Teď si nejsem jistý jestli jsou ty 6 st.převodovky stejné z 1,9 nebo 2,4 . Většinou kňučíme, mi co máme 2,4 JTDm.
Franik píše:PetrGTV: to co píšeš že při přepnutí na HI se otevře velký okruh je nesmysl. Velky okruh je otevíraný termostatem a ten není nijak vázán na elektriku je to čistě mechanická věc otevíraná na základě teploty proudící vody okolo něj. Teplá voda do topení proudí z malého okruhu a je otevřen stále, tudíž i proto se u diesl verzí při jízdě z kopce nebo na volnoběh motor neohřeje stíhá ho totiž ochladit právě topení. U mé bývalé V6 jsem měl winter paket a přídavné topení tam nebylo. Olej maže za všech okolností i když je -20 jen hustější tudíž se vyplatí ho trochu šetřit na otáčkách. Jinak já mám stabilně v autě nastaveno auto na 21stup. a nechám to topit v zimě i chladit v létě automatiku. Ta už si to ureguluje a začne foukat až teprve dosáhne teplota vody určitý hranice.
to mají tatrovky a starší autobusy, naftové bufíky,...Bull.et píše:Mělo by se ti hulit od předních kol, a to je to co mě nedělá, takže usuzuji, že přídavné topení nemám. Nicméně, kdyby se našla dobrá duše, která ho má a vyfotila jak je tam umístění a jak jsou natahaný hadice byl bych rád
juraz3nca píše:to mají tatrovky a starší autobusy, naftové bufíky,...Bull.et píše:Mělo by se ti hulit od předních kol, a to je to co mě nedělá, takže usuzuji, že přídavné topení nemám. Nicméně, kdyby se našla dobrá duše, která ho má a vyfotila jak je tam umístění a jak jsou natahaný hadice byl bych rád
![]()
http://levne-topeni.kvalitne.cz/nezavis ... ni-aut.php
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti