Zrovna dnes (sakra minuta po půlnoci, takže včera) jsem ten interface asi po roce a půl z auta vyhodil

Instaloval jsem nový software (dělal jsem to už poněkolikáté za tu dobu co ho mám, občas v nudných chvilkách se snažím najít ten, co údajně umí názvy písniček - marně), dával jsem zpět aktuální verzi 8625 a v průběhu instalace se to seklo, instalace se nedokončila a konec :-) Nová instalace za jakýkoli jiný software nelze, reset nelze, odpojení od baterky na pár hodin také nelze, interface mrtev. Nevím, jestli se prostě sekla flashka a při nedokončené instalaci už to třeba nelze znovu přemazat (byť v návodu píší, když se instalace sekne, je možno ji opakovat), nebo se v průběhu uvnitř něco odpálilo a instalace za to nemohla, každopádně tu věc zkusím reklamovat a uvidíme. Totálně mrtvé, při přepnutí na CD měnič to napsalo jen no insert CD disc a hotovo, akorát svítí modře tlačítko. Jinak do dnešního dne interface šlapal bez problémů :-) Takže moje rada, pokud to někomu funguje, nechte to fungovat, vyzkoušel jsem snad všechny možné softwary co po netu k téhle krachli dají najít (cca tak 15 jich možná bylo) a žádný to neuměl, kdo ví, jestli to spíš není nějaká fáma :-)