Alfa Romeo GT (pokec)
Re: Alfa Romeo GT (pokec)
hmm... takže Imofa prodává takové "voňavky"? 

nejde mi do hlavy, že by Imofa prodávala auto z DE a v inzerátu psali "koupeno v ČR"....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Říkala to prodavačka, že po tom pánovi teď shání bývalý majitel servisku, prý je to nějakého známého. Ale mám dojem, že říkala že je to složitější, protože je Něměc. Tak nevím 
Jinak k naftě vs benzín, u nafty lehce zvedneš výkon, u JTDm 110Kw, se s relativně malými úpravami dostaneš až k 200k a 400Nm, (je pravda že u 2,4 Jtdm už to takhle moc navýšit nelze, ale u 110 KW tam ta rezerva je) což u JTS ani omylem za tyhle peníze. Takže začně jezdit rapidně lépe. Někdy můžeme dát závody pro porovnání. Za druhé jak říká Kubas, já jezdím za 6,5l průměr, dost po Praze a najedu ročně kolem 35 tis km a ohledně zvuku, není to benzín, pravda a studené starty nejsou zrovna lahůdka. Ale kolem 90 Km/h už nepoznáš co tam máš za motor a za druhé na dálnici je rozhodně tižší než benzín. Kvůli převodovce se 6st., a to nemluvím o krouťáku co to má. Ale kdybych najezdil do 15 tis ročně určitě mám benzín, ale V6

Jinak k naftě vs benzín, u nafty lehce zvedneš výkon, u JTDm 110Kw, se s relativně malými úpravami dostaneš až k 200k a 400Nm, (je pravda že u 2,4 Jtdm už to takhle moc navýšit nelze, ale u 110 KW tam ta rezerva je) což u JTS ani omylem za tyhle peníze. Takže začně jezdit rapidně lépe. Někdy můžeme dát závody pro porovnání. Za druhé jak říká Kubas, já jezdím za 6,5l průměr, dost po Praze a najedu ročně kolem 35 tis km a ohledně zvuku, není to benzín, pravda a studené starty nejsou zrovna lahůdka. Ale kolem 90 Km/h už nepoznáš co tam máš za motor a za druhé na dálnici je rozhodně tižší než benzín. Kvůli převodovce se 6st., a to nemluvím o krouťáku co to má. Ale kdybych najezdil do 15 tis ročně určitě mám benzín, ale V6

Naposledy upravil(a) il ciuffo dne 27.11.2011, ned 14:43, celkem upraveno 2 x.
tak vykoupeno bylo v ČRKubas píše:nejde mi do hlavy, že by Imofa prodávala auto z DE a v inzerátu psali "koupeno v ČR"....

Ještě mě napadá varianta, že bylo koupeno v ČR, ale majitel byl Němec.
Nebo varianta 2. že jsme to prodavačka či já popletli. Ale mám dojem, že to říkala. Když jsem se jí ptal po diagnostice na servisku. Byla tehdy za 299.000 Kč.
Btw. Nic proti, ale já bral taky autorizák jako "jistotu", ale potom co říkal Hory, co jsem si tam koupil já, auta co jsem tam viděl a hlavně teď poslední zážitek s tím GT z Motortecu co byl údajně od Autodelty, už mám názor, že jestli bazar nebo autorizák je to to samé.

Btw. Nic proti, ale já bral taky autorizák jako "jistotu", ale potom co říkal Hory, co jsem si tam koupil já, auta co jsem tam viděl a hlavně teď poslední zážitek s tím GT z Motortecu co byl údajně od Autodelty, už mám názor, že jestli bazar nebo autorizák je to to samé.
Zdarec,měl bych dotaz u selespeedu co jsem měl před tím byly tlacitka auto (automat) a city (Abarth Stilo) u GTčka je sport ... co auto udělá když to zmáčknu ? Ještě jsem neměl čas to vyzkoušet
Díky

GT 1300 Junior - 1968
GT 1300 Junior - 1969
Spider 2000 Veloce - 1977
Stelvio 2.0 Q4 Veloce 280hp - 2021
Giulietta Veloce - 2020
Giulia Super 2.2 JTDm
GT 1300 Junior - 1969
Spider 2000 Veloce - 1977
Stelvio 2.0 Q4 Veloce 280hp - 2021
Giulietta Veloce - 2020
Giulia Super 2.2 JTDm
Zdravim pánové, měl bych dotaz... Koupil jsem si teď v úterý červený GT a shánim na to zimáky. Než kvuli tomu budu sundavat kola, neví někdo z hlavy jakou to má středovou díru? A je možný, že by to bylo 59.5? Díky díky 

Alfa Romeo GT 1.9 JTD ROSSO
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Ten jsem už projel a asi jsem slepej... Kolo jsem nakonec sundal a jestli šupléra nekecá tak je to 58 mm
Podle E-pneu to je 58.1.
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
- Kolbik
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
159 2.4 JTDm, 19" Cannes, Ti prahy, Öhlins TTX36, Eibach ProKit & ARB kit, Bose audio + vytlumeni, atd...
159 2.4 JTDm, 19" Cannes, Ti prahy, Öhlins TTX36, Eibach ProKit & ARB kit, Bose audio + vytlumeni, atd...
od tohodle chlapa jsem před 14 dnama kupoval svoje červené GT. naprostá vstřícnost, super obchod. dováží to 7 let z německa od známých z autorizáku. veškeré papíry, auto jsem protáhl cebií a tak dále. stav odpovídá kilometrům. já jsem naprosto spokojen! co se tohohle stříbrnýho týče, tak jsem to neviděl na vlastní oči, ale bavili jsme se o něm okrajově. výkon naprostá paráda, ale auto je snad po celolaku nebo tak nějak. snad lehce tuknuté jako to moje (dodal veškerá fota) cenu dává nízko z důvodu vyžšího obratu. ale nevím proč ještě není prodané. to moje mělo spoustu vážných zájemců. napiš a rád ti cokoliv zdělí. fakt super jednání 

to červený GT s tím předním spojlerem nebo co to bylo? Na to jsem koukal nedavno, a říkal jsem si že je nádherny, takový u nas k mání někdy v září vůbec nebylo, tak jsem jel pro to moje do Berlína:)
JJ přesně tohleto. červených jtd je fakt děsně málo a když, tak mizerná výbava. předek to má novitekovej stejně jako ta stříbrná. a ten převozce tomu nechává stříkat rámečky světel na černo, což vypadá ještě líp! byla to prostě láska na první pohled
hledal jsem rok a půl než jsem si vybral...

čtu recenze na GT na sautu....

se přiznejte, kdo to psal?Mám kamaráda, má velkou hlavu, předkus,úzká ramena a velkou zadnici.Chodí oblíkaný jak buran ale má něco našetřeno. V létě si koupil Dacii Logan a chce teď něco na co by ulovil nějaké děvče.Myslíte, že má šanci s GT 1.9JTD? Jo a taky není zrovna vzdělaný. Neumí ani s počítačem tak jsem mu to tady napsal já. Alf166hlx

perry69: No konečně další červená GT JTDm! Vítám Tě
Hoď sem foto a detaily o autu, nějak jsem ho na netu prošvihl 

Děkuji děkuji
ani se nedivím, že jsi to prošvihl, jelikož na netu se ohřála cca 10 dní co tak vim
Foto jsem myslel, že hodím až v létě. V tomto pochmurným období to stojí za ... Možná ve sněhu se bude vyjímat, ale nevim. Mám foto pouze z inzerátu. Jsou docela povedený, ale nechci se zas chlubit cizím peřím... Uvidíme. A abych pravdu řekl, tak Ti trochu podrbu ego, jelikož ta tvoje se mi moc líbí
ty úpravy mi jdou do noty. + ta béžová kůže. Někdy bych se na tu tvojí (GT) rád přijel podívat kdyby to šlo.

- Gionardi
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Rosso* - super výběr gratulace 

fajne je byt Alfista
T: sei zero otto quattro otto zero quattro tre zero
T: sei zero otto quattro otto zero quattro tre zero
Ještě by sem mohl napsat Šarkan a Peta a jsme kompletní
Co vím, tak je tady 5 červených GT JTDm. Děkuju za pochvalu, rád si Ego přihřeji
PS: Klidně se pochlub cizím peřím, vždyť už je tvoje! A myslím, že jsme všichni stejně zvědavý! Tak šup sem s tím a hoď sem mimo fotek i detaily, jako rok, km, úpravy atd.
Nebo si rovnou založ kartu zde:
http://www.alfisti.cz/forum/viewforum.php?f=43
Jestli se chceš sejít, není problém. Klidně můžeme dát někde kafe nebo cinkni a stav se u mě v servisu na pokec.

PS: Klidně se pochlub cizím peřím, vždyť už je tvoje! A myslím, že jsme všichni stejně zvědavý! Tak šup sem s tím a hoď sem mimo fotek i detaily, jako rok, km, úpravy atd.

http://www.alfisti.cz/forum/viewforum.php?f=43
Jestli se chceš sejít, není problém. Klidně můžeme dát někde kafe nebo cinkni a stav se u mě v servisu na pokec.
Gionardi - díky
Tak, snad se ozvou, aby to bylo komplet. A kdyby se podařilo, dát si dohromady sraz a vyfotit 5 červených naft vedle sebe, bylo by to epesní
Kartu bych si nechal založit až budou fotky a trochu zážitků. Nechci tam mít jen průměrnou spotřebu a tak
Takže tedy nějaké, okrajové info k té mé ženě:
Rok 05, jsem třetí majtel (2 v SRN) najeto momentálně 145. Výbava xenony, černá kůže, 10 airbagů, Bose + usb a Iphone konektor co jsem si zabudoval do přihrádky spolujezdce, jinak to teda bohužel nemá parkovací senzory. Jak se pozná, zda to má předehřev motoru? A z takovejch těch dodělávek, o kterých zatim vim, tak je to kryt pod motorem, černě lakované rámečky kolem světel (děkuji prodejci za jeho iniciativu - vypadá to skvěle) a dále chlouba největší - Novitecovej nárazník. Ten se mi fakt líbí! Kola 17 origo alfa na léto zatim a od včerejška konečně zimáky. Kola Toora 16" s obutím Bridgestone. Úmyslů a nápadů s ní mám nepřeberný množství, tak uvidím co z toho se bude konat.
Foto teda přikládám od prodejce. Doufám, že se nebude zlobit, ale jiné zatím nemám.

Tak, snad se ozvou, aby to bylo komplet. A kdyby se podařilo, dát si dohromady sraz a vyfotit 5 červených naft vedle sebe, bylo by to epesní

Kartu bych si nechal založit až budou fotky a trochu zážitků. Nechci tam mít jen průměrnou spotřebu a tak

Takže tedy nějaké, okrajové info k té mé ženě:
Rok 05, jsem třetí majtel (2 v SRN) najeto momentálně 145. Výbava xenony, černá kůže, 10 airbagů, Bose + usb a Iphone konektor co jsem si zabudoval do přihrádky spolujezdce, jinak to teda bohužel nemá parkovací senzory. Jak se pozná, zda to má předehřev motoru? A z takovejch těch dodělávek, o kterých zatim vim, tak je to kryt pod motorem, černě lakované rámečky kolem světel (děkuji prodejci za jeho iniciativu - vypadá to skvěle) a dále chlouba největší - Novitecovej nárazník. Ten se mi fakt líbí! Kola 17 origo alfa na léto zatim a od včerejška konečně zimáky. Kola Toora 16" s obutím Bridgestone. Úmyslů a nápadů s ní mám nepřeberný množství, tak uvidím co z toho se bude konat.
Foto teda přikládám od prodejce. Doufám, že se nebude zlobit, ale jiné zatím nemám.
vypadá hezky, ale 10 airbagů fakt nemá. GT mělo šest.... 

- Ladin 164V6
- SemTuFurt
10 ani za priplatek...
Ale vypada moc pekne

Ale vypada moc pekne

AR 164 3.0 24V Super 171kW Nero601 92' (Zombie - la machina arrogante)
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
GT pokud vím mělo šest v základu a za žádné další se nedalo ani připlácet. A ikdyby jo, budou to maximálně dva zadní boční a snad přední kolenní.... 10 to fakt nemá....