Díky moc za rady

Ty jsi jí viděl už viděl ? Jestli ano, v jakém je stavu kastle, má vybraný interiér ? Jinak díky za info, ještě otázka - karburátorové verze jsou taky s dvojitou svíčkou?Harous píše:Kdybych nakonec nekoupil toho twinsparka, tak bych asi skoncil u tyhle. Tech karbecu bych se tolik nebal, myslim, ze motor bude serizenej dobre. Kdyz se podivas za kolik se na bazarech prodavaji ty karbece, tak zjistis, ze auto plus hromada dilu je vlastne za cenu jen tech karbecu... Dojed se na ni podivat a uvidis.
Tak v takovýmhle stavu by se mi líbilaHarous píše:Nevidel jsem ji, takze nevim. Jen jsem s panem parkrat mluvil a rikal, ze to rozhodne neni zadna shnilotina. Uz tam nejakou dobu stoji, takze bude potreba rozhybat brzdy. Kdyz trochu zagooglujes, tak zjistis, ze majitel auta ma prodejnu s autodily a sportovnim prislusenstvim. Myslim, ze na ni bude trochu prace stejne jako na kazdy 75. Je na origo Alfackejch litakach, sedozelena metaliza a klasickej dvoulitr. Myslim, ze by to mela byt tahle verze vcetne barvy:
Ahoj, právě že úpravy jsou na bodě mrazu (ještě ani nemám udělanou geometrii po snižování, které jsem dělal před KamenemJerremiash píše:šmankote 18 tis. je odpovídající cena za tu chuděru? A já si říkal, že za tu moji by mi nikdo 25 tis. nedalTak to je fajn, jdu do ní ještě něco "málo" vrazit
![]()
Cinan: Hezká, škoda té ropy, Ale na druhou stranu, pro radost se máš čím svéztJak pokračují úpravy? Já visím na vačkách, ale snad do Kamene budou:D
S tím poměrem výkonu k hmotnosti to tak mělo být, alespoň na sprintu. Asi to bude taky s tím, že s motorem nebylo vůbec nic děláno, ani vlastně nevím, v jakém je stavu, ale válce jedou všechny.RV147 píše:Cinan: Aha tos byl ty s tou závodní 75-kou. Jestli si vzpomínáš ptal jsem se Tě, jestli máš vpředu pomocný pružiny. Proč ostuda, ani Ferrari nevyhrává hned ? Jenom se mi zdálo, že motor se odspodu nějak dusí, jako by vůbec nešel na všechny válce. Měřil jsi tlaky ?
Ahoj, spotřebu ti neřeknu, jelikož jezdím málo a nesleduju jí. Bývalej majitel mluvil o 6l/100km, tak nevím.diLucca píše:Cinan: Oproti mojej dieslovej za 8tis CZ je uplna krasavica... spravis drobnosti, prip. laknes a mas nove auto:)
Inak ak mozes by si mohol dat feedback ohladom spotreby. Sa mi zda ze mi vysla nejaka vysoka u mna, tak chcem porovnat
Ta vypadá zachovale. Jen nevím co si mám představit pod dvojitým šíbrem...Cinan píše:Tak pánové, mám tady pro vás všechny výzvu !!!
http://alfa-romeo.sbazar.cz/alfa-romeo- ... 89232.html
Kdybych si nedávno nekoupil turbokamna, tak bych do ní šel hned.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů