vymena :najskor geometria potom silenbloky vsetky (aj v prednych ramenach) + horne ramena + stabiky + napravnice + uniball + geometria a aj lanka rucnej.
prosim aspom odhad na hodiny prace pripadne pomoze aj zhruba cena , dakujem

Můžeš poslat odkaz, cos tam dal? Pokud vím, pro dolní přední ramena se powerflexy nedělaj...twiister píše:...powerflex v dolnych prednych ramenach
Máš na mysli Tedgumy ?twiister píše:...okrem napravnic tie su polske
alfi166silver píše:V poho, já jen jestli Chevron před náma něco netají
Potřeboval bych fotku a rozměry. Pokusím se zjistit, co tam pasuje.Tanguero píše:Přátelé, opravdu se nikde nedají sehnat unibally na AR159?
Věřím, že polovina aut co u nás jezdí je dřív nebo později bude potřebovat vyměnit.
Dle informaci primo z anglie od Powerflexu se pracuje na kompletni sade podvozkove na 159 a Breru. No predni naprava je prej velkej orisek a bude to reseny pres silentbloky s nastavitelnou geometrii a dalsima hrackamaTanguero píše:Přátelé, opravdu se nikde nedají sehnat unibally na AR159?
Věřím, že polovina aut co u nás jezdí je dřív nebo později bude potřebovat vyměnit.
No uz snad zima neprijde a uzijeme si suchy silnice a slunicko...predpoved je zatim slibnacepppp píše:je potřeba to naladit na sezonu .
ty budou příští tyden zatim jsem je neměl koupene a az tak špatne nejsou .twiister píše:pekne, horne ramena si preco nevyhodil tiez ?
Jinak dodatečně dík za super fotky ...cepppp píše:Prej se na něm pracujeaspoň mě to psal Chevron a na strankach už ho ma danej ,ale asi neupraven
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti