no, tak to je snad jedina kapalina, ktera me netrapi (bo vozim nonstop botlu v kufru)Tanguero píše:No já bych po těch letech neváhal a vyměnil i kapalinu v ostřikovačích!

no, tak to je snad jedina kapalina, ktera me netrapi (bo vozim nonstop botlu v kufru)Tanguero píše:No já bych po těch letech neváhal a vyměnil i kapalinu v ostřikovačích!
Jen pro zajímavost, máš původní nebo nové řízení? Já začínám mít pocit že za chvíli budu jedinej s původním řízením a předfaceliftovou verzí. (2007) a jen si říkám, jak dlouho ještě.....Andy159sw píše:Nadobka stala 33eur priamo z Alfy predajne. Inde som to nevedel zohnat. Ta vymena oleja tomu dost pomohla. Ale stary olej bol tmavsi ale urcite vnom ziaden bordel nebol tak jak tu niektory pisali.
Se bojím, že pokud chceš mít jistotu, že to bude ta inovovaná, tak ti bude muset přímo na nádobce najít kód někdo, kdo má faceliftovanou káru, t.j. 2008+, anebo někdo, kdo jí už objednával. Já mám taky vše původní (kromě axiálních táhel a zelené kapaliny).braynshe píše: Ale vraťme se k té nádržce...kterou?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů