Ahoj,
mám následující problém- Alfa mi minulý týden nechtěla nastartovat-zahřátá po obědě. jako by tam nešel benzín- nakonec se umoudřila a dojeli jsme do servisu na diagnostiku- tam zjištěná lambda(ta je na každý diagnostice) a hlavně snímač otáček na klice. Dojel jsem dom a tam definitivně konec. Tak jsem koupil snímač otáček-Facet a po super akční adventuře z heveru vyměnil

. Přesně podle návodu servisáka...hned po výměně Alfa na druhý brnknutí chytla a já myslel, že je pořešeno. Bohužel ráno nechtěla naskočit, až po prošlapání plynu-cca na 6 pokus,ale chytla a pak normálně ok. To všechno až do tý doby, než ji zase odstavím na noc třeba. Už jsem zkoušel odpojit baterii na dýl aby se resetla ŘJ..nic. Dneska mě napadlo, zkusit ji trochu protáhnout, protože jinak nechcípá..nic...jak už jede, tak bez problémů. No a nad 4500, prostě nejde do toček, začne houpat..chtěla by, ale jako by jí došel benzín. Při jízdě nic, ale na volnoběh jí to taky nejde a navíc blikne červená kontrolka motoru. Váhu vzduchu jsem zkusil odpojit a nic...beze změny... Nenapadá vás něco?

je to 2.0 TS 114kw.