tak cenu jsem dal dole...
jedná se o Alfu ROmeo 147 (2001 rok) 1.6 88kw 16V
má serv.knížku , najetých 136 tisíc cca , pokud jsou stočené km , to nikdo neví .Je v plné palbě , celá v kůži.
Cena 40 000 ,-
Co mě čeká ? Tento měsíc STK a sám nevím , co vše tam je v hajzlu.Jen vím o tom že přední ramena to mají za sebou , nejspíš servo odchází( jinak nevím co je to za zvuk připomínající elektromobil- když jsem měnil rozvody a dával tam nový řemen , tak ještě předtím než jsem ho nasadil jsem auto proturoval a byl slyšet jen zvuk motoru žádný elektro bzz bzzz ...po nasazení řemene opět zvuk sekačky no..)
Pak ručka zatuhlá , řadička má vůli jako prase, vyměnil jsem za ten měsíc a něco , co ji mám , několik žárovek , kupuju novou krytku do předního nárazníku , protože jsem trefil kokota zajíca

pak mě někdy nejde ten el.panel v dveřích řidiče na stahování(musím vypojit,zapojit) dále mě škrčí něco v tom rádiu , takže ho budu muset vyměnit. No a vlivem mojím způsobem jízdy mě začaly protestovat i brzdové destičky takže tak no:D jo a olej , který byl vyměněný po rozvodech a byl na měrce někde uprostřed mezi min a max , zmizel po 2500km ... ale tak je fakt , že jsme dělali s ogarama am. závody , drifty a všelijaké kraviny tak si to cuclo no.Toď snad doufám asi vše

prodám za 45 chceš ?

DDDDD