Potreboval bych radu zkusenych
 Potreboval bych radu zkusenych  chci si kupovat 146ku ,jen nevim zda zvolit motor 1,6 boxer nebo 1.6 TS ..Obe alficky maji najeto 130 000
 chci si kupovat 146ku ,jen nevim zda zvolit motor 1,6 boxer nebo 1.6 TS ..Obe alficky maji najeto 130 000  Dekuju moc
 Dekuju moc 
 Potreboval bych radu zkusenych
 Potreboval bych radu zkusenych  chci si kupovat 146ku ,jen nevim zda zvolit motor 1,6 boxer nebo 1.6 TS ..Obe alficky maji najeto 130 000
 chci si kupovat 146ku ,jen nevim zda zvolit motor 1,6 boxer nebo 1.6 TS ..Obe alficky maji najeto 130 000  Dekuju moc
 Dekuju moc 

A vim,ze zvuk byla parada
 A vim,ze zvuk byla parada  No sem na vazkach ,ale jak rikal muj kamarad...Boxer je starej motor a je jich malo ... Tak snad mozna TS zvitezi
 No sem na vazkach ,ale jak rikal muj kamarad...Boxer je starej motor a je jich malo ... Tak snad mozna TS zvitezi 

Na TS jsem nikdy nic zajímavýho neviděl, když to neni starej 8 V. Ikdyž točivý jsou to jo.. Ale boxer nad 4 tis otáček je neuvěřitelnej a pocitově to pojede líp než TS
 Na TS jsem nikdy nic zajímavýho neviděl, když to neni starej 8 V. Ikdyž točivý jsou to jo.. Ale boxer nad 4 tis otáček je neuvěřitelnej a pocitově to pojede líp než TS  A hlavně na modelech 145/146 mi právě boxer přijde to nejzajímavější
  A hlavně na modelech 145/146 mi právě boxer přijde to nejzajímavější 

Kupuju ji na konci mesice ,tak mi poradte a ja vyberu
 Kupuju ji na konci mesice ,tak mi poradte a ja vyberu  DIKY MOC
 DIKY MOC Mel sem 166ku jak ve 3.0 tak ve 2.4 a obe varianty uzasny ,JTD bylo fenomenalni a moje nejlepsi auto
 Mel sem 166ku jak ve 3.0 tak ve 2.4 a obe varianty uzasny ,JTD bylo fenomenalni a moje nejlepsi auto  Akorat se bojim ze 145 a 1.4 TS nebude uplne zivy ,ale nevim neznam to
 Akorat se bojim ze 145 a 1.4 TS nebude uplne zivy ,ale nevim neznam to
 atd. atd.
  atd. atd. /a měl tak zoufale vydřený válce...zvuk je krása..ale koupit boxer znamená většinou jít v podstatě do GO...u TS je ještě jakás takás šance dobrý koupě, i když s počtem let samozřejmě výrazně klesá.., pokud na motoru neprobíhala opravdová údržba a majitel nebyl fanda..
 /a měl tak zoufale vydřený válce...zvuk je krása..ale koupit boxer znamená většinou jít v podstatě do GO...u TS je ještě jakás takás šance dobrý koupě, i když s počtem let samozřejmě výrazně klesá.., pokud na motoru neprobíhala opravdová údržba a majitel nebyl fanda.. / čili někdy to může být při dobrým stavu podvozku dost překvapivý auto...--145 2.0 TS je díky poměru váha /výkon pořád spíš  stará lehká-sakra zábavná Alfa...
/ čili někdy to může být při dobrým stavu podvozku dost překvapivý auto...--145 2.0 TS je díky poměru váha /výkon pořád spíš  stará lehká-sakra zábavná Alfa... ). A alfa na tom co se týče pocitu z jízdy bude určitě lépe než nějakej německej škopek. Spotřeba po městě bude určitě stejná, u boxera možná trochu vyšší ale kdyby mezi těmi motory nebyl nějaký výkonový propastný rozdíl výkonový ani pocitově tak by mě to zajímalo i kvůli pojistce.
 ). A alfa na tom co se týče pocitu z jízdy bude určitě lépe než nějakej německej škopek. Spotřeba po městě bude určitě stejná, u boxera možná trochu vyšší ale kdyby mezi těmi motory nebyl nějaký výkonový propastný rozdíl výkonový ani pocitově tak by mě to zajímalo i kvůli pojistce.lada.blaha píše:Mělo to vůbec pozink?

Ale třeba naše Giulietta nehnila
  Ale třeba naše Giulietta nehnila  Tak proto sem se ptal, ale jestli se to u tohodle auta neřeší tak tím líp
  Tak proto sem se ptal, ale jestli se to u tohodle auta neřeší tak tím líp  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host