trošku si přivstane a po cestě se možná i trochu zašpiníme
  trošku si přivstane a po cestě se možná i trochu zašpiníme   monterky do batohu
  monterky do batohu  
 trošku si přivstane a po cestě se možná i trochu zašpiníme
  trošku si přivstane a po cestě se možná i trochu zašpiníme   monterky do batohu
  monterky do batohu  
Cestou na sraz se srážejí s italskými vozy jen Japonci, nehledě na to že zpravidla mají káry o pár levelů výšeKubas píše:vono maj bejt mlhy, takže možná je lepší jet sám než skončit v nějaké řetězovce.... Ikdyž, něco takového by pojmu Alfa-sraz dalo nový náboj....

Já si myslím že ani ne...........Mydrett píše:Koukam ze z brna pojedu osamocen

Se nezeptáš a hned vynášíš soudyMydrett píše:Koukam ze z brna pojedu osamocen

Ty jedeš a nic neřekneš? Přemýšlel jsem že bych jel taky a sice 164kou. Ale musel bych si přeházet práci...il ciuffo píše:Hadre, pojedeš z Prahy? Že bychom vyrazili spolu? Kyž už tak brzo ráno, abychom byli v Hradci na 8.30, tak budu potřebovat psychickou podporu
Tak řeknu ne? V kolik sraz?forza156 píše:Se nezeptáš a hned vynášíš soudyMydrett píše:Koukam ze z brna pojedu osamocen
Každopádně na společnou cestu s dědkem bych se vykašlal,bo tam zas bude dealovat víno a pojede klobouka,jelikož bude mít těma utrejchama narvanou káru
Lancii, asizde. píše:Čim jedeš?

V kolik plánujete průlet po D11 okolo Lysé???:-). Přidal bych se na benzínce za Starým Vestcem:-).il ciuffo píše:Lancii, asizde. píše:Čim jedeš?
Jinak na Žamberku odhalim tajemstvi

Du do toho s tebou:-).coyote píše:Pokud bych jel, najde se nějaký blázen, který by jel se mnou mimo dálnici? Známku si jen na tuto akci kupovat nebudu
 .
.
No já uvidím podle počasí... Když bude hezky 156,čeká pod plachtou,a když bude fuj tak FoFoZmetec:-).coyote píše:Tak to bys byl hodnej. Teď ještě rozmyslet kterou babu vemu. 164 za tepla na volnoběhu moc nedobíjí, u 166 je otázka kdy vyskočí ven ten zpropadenej automat a 147ma je nafta. FUJ.
Ale to už je taková třešeň, navíc srdce volá po 164, tak to asi bude nakonec ona

Vem si, že je to asi tvoje poslední vyjížďka s ní před zazimováním. 166 i 147 se ještě párkrát projedeš
 Vem si, že je to asi tvoje poslední vyjížďka s ní před zazimováním. 166 i 147 se ještě párkrát projedeš 
Přesně.Neznáš mapu.Teď už jsme minimálně tři.Navrhuji buď někde za Globusem,nebo na Lipůvce.A jaký čas?Mydrett píše:Tak řeknu ne? V kolik sraz?forza156 píše:Se nezeptáš a hned vynášíš soudyMydrett píše:Koukam ze z brna pojedu osamocen
Každopádně na společnou cestu s dědkem bych se vykašlal,bo tam zas bude dealovat víno a pojede klobouka,jelikož bude mít těma utrejchama narvanou káru
Pojedu z Prahy to ano, ale nějak váhám v kolik. nevim jak dlouho to trva z HK na Andrlák, ale myslím že by se to mělo stihnout rychleji nez za hodinu, proto mi pride zbytecný bejt v 8:30 v HK. Vyrazil bych asi nějak tak abych na Andrlák dorazil do těch 10h. Přecejen jí budu muset ráno trochu umejt a tak.il ciuffo píše:Hadre, pojedeš z Prahy? Že bychom vyrazili spolu? Kyž už tak brzo ráno, abychom byli v Hradci na 8.30, tak budu potřebovat psychickou podporu
Dal bych sraz 8.45 u globa na tom spodním parkálu co nejblíž motorvzteku*DIGA píše:Přesně.Neznáš mapu.Teď už jsme minimálně tři.Navrhuji buď někde za Globusem,nebo na Lipůvce.A jaký čas?Mydrett píše:Tak řeknu ne? V kolik sraz?forza156 píše: Se nezeptáš a hned vynášíš soudy
Bude krásně, ale přesto jedu Bratwursttechnik*. Ale jestli příští víkend bude chcát tak si to budu ještě dlouho vyčítat.Pivrnec911 píše:No já uvidím podle počasí... Když bude hezky 156,čeká pod plachtou,a když bude fuj tak FoFoZmetec:-).

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host