Cestou na sraz se srážejí s italskými vozy jen Japonci, nehledě na to že zpravidla mají káry o pár levelů výšeKubas píše:vono maj bejt mlhy, takže možná je lepší jet sám než skončit v nějaké řetězovce.... Ikdyž, něco takového by pojmu Alfa-sraz dalo nový náboj....
Já si myslím že ani ne...........Mydrett píše:Koukam ze z brna pojedu osamocen
Se nezeptáš a hned vynášíš soudyMydrett píše:Koukam ze z brna pojedu osamocen
Ty jedeš a nic neřekneš? Přemýšlel jsem že bych jel taky a sice 164kou. Ale musel bych si přeházet práci...il ciuffo píše:Hadre, pojedeš z Prahy? Že bychom vyrazili spolu? Kyž už tak brzo ráno, abychom byli v Hradci na 8.30, tak budu potřebovat psychickou podporu
Tak řeknu ne? V kolik sraz?forza156 píše:Se nezeptáš a hned vynášíš soudyMydrett píše:Koukam ze z brna pojedu osamocen![]()
Každopádně na společnou cestu s dědkem bych se vykašlal,bo tam zas bude dealovat víno a pojede klobouka,jelikož bude mít těma utrejchama narvanou káru
Lancii, asizde. píše:Čim jedeš?
V kolik plánujete průlet po D11 okolo Lysé???:-). Přidal bych se na benzínce za Starým Vestcem:-).il ciuffo píše:Lancii, asizde. píše:Čim jedeš?![]()
Jinak na Žamberku odhalim tajemstvi
Du do toho s tebou:-).coyote píše:Pokud bych jel, najde se nějaký blázen, který by jel se mnou mimo dálnici? Známku si jen na tuto akci kupovat nebudu
No já uvidím podle počasí... Když bude hezky 156,čeká pod plachtou,a když bude fuj tak FoFoZmetec:-).coyote píše:Tak to bys byl hodnej. Teď ještě rozmyslet kterou babu vemu. 164 za tepla na volnoběhu moc nedobíjí, u 166 je otázka kdy vyskočí ven ten zpropadenej automat a 147ma je nafta. FUJ.
Ale to už je taková třešeň, navíc srdce volá po 164, tak to asi bude nakonec ona
Přesně.Neznáš mapu.Teď už jsme minimálně tři.Navrhuji buď někde za Globusem,nebo na Lipůvce.A jaký čas?Mydrett píše:Tak řeknu ne? V kolik sraz?forza156 píše:Se nezeptáš a hned vynášíš soudyMydrett píše:Koukam ze z brna pojedu osamocen![]()
Každopádně na společnou cestu s dědkem bych se vykašlal,bo tam zas bude dealovat víno a pojede klobouka,jelikož bude mít těma utrejchama narvanou káru
Pojedu z Prahy to ano, ale nějak váhám v kolik. nevim jak dlouho to trva z HK na Andrlák, ale myslím že by se to mělo stihnout rychleji nez za hodinu, proto mi pride zbytecný bejt v 8:30 v HK. Vyrazil bych asi nějak tak abych na Andrlák dorazil do těch 10h. Přecejen jí budu muset ráno trochu umejt a tak.il ciuffo píše:Hadre, pojedeš z Prahy? Že bychom vyrazili spolu? Kyž už tak brzo ráno, abychom byli v Hradci na 8.30, tak budu potřebovat psychickou podporu
Dal bych sraz 8.45 u globa na tom spodním parkálu co nejblíž motorvzteku*DIGA píše:Přesně.Neznáš mapu.Teď už jsme minimálně tři.Navrhuji buď někde za Globusem,nebo na Lipůvce.A jaký čas?Mydrett píše:Tak řeknu ne? V kolik sraz?forza156 píše: Se nezeptáš a hned vynášíš soudy![]()
Bude krásně, ale přesto jedu Bratwursttechnik*. Ale jestli příští víkend bude chcát tak si to budu ještě dlouho vyčítat.Pivrnec911 píše:No já uvidím podle počasí... Když bude hezky 156,čeká pod plachtou,a když bude fuj tak FoFoZmetec:-).
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů