Ahoj všichni,
včera jsem si koupil 156 1,9JTD 16v r. 2005 sedan a už jsem propadl kouzli AR
Mám jen pár krátkých nejnasností a otázek...Prošel jsem si hodně topics na tohmel skvělém foru, ale nají odpovědi v 50 stránkovém vlákně je někdy nemožné.
- Airbag spolujezdce: Airbag je krytý takovym tim obdelnikovym plastovym krytem v palubce, ale ten je poměrně volny, dole jde přizvednout a normalně vidim na složeny pytel v té schránce, je to normalni? Co jsem viděl na fotkach, tak to podobně vypadalo i u jinych 156. Mam pocit, že když se o to prudčeji opřu tak ten kryt upadne a bude tam ta díra

Je to běžné? Řešil jste to někdo?
- Mam problém s budíkama, stejně jako co jsem zde četl hodně lidí. Ukazuje mi to pořád kolem 70 stupňů. Respektive přez jsem se nedostal ani při naložení autu.Termostat by měl být ok. Podle majitele to bylo v servisu a změřili, že teplota v motoru je ok, ale blbě to ukazuje v chladu a nedoporučili to měnit. Nevím.. Chtěl bych si to změřit diagnostikou. A k tomu se váže otázka - jaký typ kabelu je třeba koupit. Je nějaká možnost SW do notebooku, která by šla někde lehce sehnat (alespon pro ty základní údaje jako je pravě teplota). Odkaz? Kam se diagnostika zapojuje?
- Vyčetl jsem tu, že AR156 je terčem zlodějů - vykradačů. To je tak lehké se dovnitř dostat? Pochopil jsem to správně, že stačí zmáčknout tlačítko na dveřích a trhnout silou?
Díky moc a díky za respektování "nováčkovské" hlouposti