Slasticek: Klepotavy zvuk robia ventile, daj ich zostelovat, neviem ako je to u TS, no ja mam V6 turbo a tiez mi to klepalo jak sijaci stroj

boli to ventile-vyfukove.
Hlavne tam daj spravny olej, dost to pomoze, daky Selenia. Sviecky daj take ake maju byt, ziadne nahrady. Pomen vsetky filtre, rozvody, vodnu pumpu, ten termostat vymen. Nieje na skodu vycistit vstreky, ja som to robil tak, ze som ich vsetky vybral, supol do ultrazv. vane do isopropylu. Potom som postupne na kazdu priviedol cca 5V zo zdroja aby sa otvorila a prefukol poriadne ustami, kazdu jednu som takto.
Precisti komplet cele sanie, nezabudni na tesnost a aj veko ventilov utesni, mozes pouzit aj silikon ten cerveny.
Nieje na skodu precistit aj vahu vzduchu, konektory, rele, poistky, prestreknut kontoxom.
Pises, ze sa ti robi biela emulzia, moze to byt sposobene kratkymi jazdami, ze motor sa nestihne ohriat a preto sa to tam skondenzuje, mne pomohla aj vymena chladiacej kvapaliny mal som modru, potom mi kamos povedal ze ma byt ruzova tak som ju dal a odvtedy po bielej pene ani naznak. Mozes mat fuknute tesnenie pod hlavou, - nesmie tlakovat hadice-nesmu byt tvrde ako skala !!! Ak mas notebook, tak si zozen diag. kabel stoji cca 30eur na nete sa da zohnat, program FIATECUSCAN, je to diagnostika, ked sa ti rozsvieti vstrek-cervena kontrolka na pristrojovke, pomocou tohto zistit kde presne je problem. Pises ze ti cuklo auto, a blikol ti vstrek, moze to byt v lepsom pripade len daky zly kontakt- vaha vzduchu, niektory z vstrekov, skrt. klapka, potenc. plyn. pedalu a pod... K tym tlacitkam na ICS: Zrejme nemas navigaciu, cd menic, telefon, preto ti vypise ze not found alebo take nieco, proste ze zariadenie sa nenaslo. Navigacia, cd menic a dsp zosik byva v kufri pri baterii, teda nad nou, zrejme to tam nemas, nemas full vybavu.
Hadam ti daco z tohto pomoze, pred kupou alfy je dobre, ked mas ako take znalosti z elektroniky, inac sa v servise nedoplatis.
Mna teraz caka vymena radiatora na kurenie, ked zapnem kurenie, teplotu na high a troska tocim do otacok, tak mi ide z fukarov zapach z chladiacej kvapaliny. Taka pohodicka v uvozovkach na pekny letny den
A HLAVNE SI DAJ POZOR NA HLADINU OLEJA, INAC HO ZADRIES !!!