DannyGT: ty ten vyklenek mas lakovanej nebo polepenej?
Je to folie tak jako celý zbytek autaperry69 píše:To je moje gusto! Cerny vyklenek spojleru, cerna svetla, duplex... Uz se mi to blizi k tomuto finale!![]()
DannyGT: ty ten vyklenek mas lakovanej nebo polepenej?
A další člověk co si koupil pořádné autowejwy píše:tak je doma krasavice
Je tomu přední nárazník a PP blatník na výměnu. A je to dovezený z BelgieDannyGT píše:A další člověk co si koupil pořádné autowejwy píše:tak je doma krasaviceGratulace !
Jinak tomu něco je,že je na vozíku ? Jo a sprav si ten výfuk je trochu moc dole
Jo o té vím,vypadá dobře,kdyby byla černá tak ji vezmu a nechám jí tak a dám ji tam,ale v případě předělání na červenou bych stejně prvně asi koupil druhou a pak ji přehodil za moji jak by byla hotová přečalouněná ... No jinak ty dvěře do červené nevím ,to asi ne,to by bylo už moc vzhledem k těm červeným vyplním dveří si myslím ...George.KHE píše:Tedy máš jednu na prodej.
http://allegro.pl/alfa-romeo-gt-deska-k ... 87575.html
S této vzít střihy a udělá ti to kde kdo.
..pak to nebude GT, ale FERAT!DannyGT píše:Jo o té vím,vypadá dobře,kdyby byla černá tak ji vezmu a nechám jí tak a dám ji tam,ale v případě předělání na červenou bych stejně prvně asi koupil druhou a pak ji přehodil za moji jak by byla hotová přečalouněná ... No jinak ty dvěře do červené nevím ,to asi ne,to by bylo už moc vzhledem k těm červeným vyplním dveří si myslím ...George.KHE píše:Tedy máš jednu na prodej.
http://allegro.pl/alfa-romeo-gt-deska-k ... 87575.html
S této vzít střihy a udělá ti to kde kdo.
No právě , tam to bylo tak,že palubka a vrchy dveří byly takové tmavě šedé jako ta palubka co jsi poslal a výplně dveří a sedačky měli barvu kůže takovou uplně světle šedou.George.KHE píše:V originále jsi měl i dveře, ale byl tam jiný odstín barvy kůže.
DannyGT píše:No tak samozřejmě,že na tebe nejsem nasraný k tomu nemám žadný důvod...![]()
Ale pro mě prostě,když se něco řekne tak to platí...nevím jak by jsi reagoval nato kdyby jsi byl na mojem místě .
Zajímalo by mě co ti řekl,když si mu zavolal jestli ti řekl,že toje zamluvené nebo jestli ti řekl jestli dáš víc je to tvoje atd...
Jako mě nejvíc dostala tato věta :
"Sorry ale mě to dělají všichni takže jsem slušnost taky dal stranou, až nebudou lidi vyjebávat se mnou tak to nebudu dělat ani já"
jako když s ním někdo vyjebe ,tak vyjebe s někým jiným cizím ... to je fakt super řešení ...
Největší škoda je,že roubicekh nedal na sebe číslo do inzerátu a moji sz špatně přečetl (že mám zájem o celé auto a klidně sednu hned do auta jedu proto...) ,takže auto skončilo tam kde jsem nechtěl ... aspon jsem chtěl dostat ten výfuk z toho auta a 17" alu kola,ale za ty kola fakt tolik kolik chtěl nedám ani kdybych je chtěl na léto(chtěl jsem je na zimu) a s duplexem to bohužel skončilo takhle ...![]()
No takže co nadělám,budu muset objednat nový...tak at ti slouží na GT
Každopádně firmu Mates-auto už vživotě nekontaktuji...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host