http://pc-sestavy.elektromedia.cz/lenov ... =zbozifeed
http://www.kasa.cz/pc-all-in-one-asus-e ... =srovnavac
http://www.kasa.cz/pocitac-all-in-one-l ... =srovnavac

, navíc né každému OS X sedne, takže spíš bych se zaměřil na to, jestli to má dobrý LCD, dobrý a tichý chlazení a samozřejmně přijatelnej design.
 , navíc né každému OS X sedne, takže spíš bych se zaměřil na to, jestli to má dobrý LCD, dobrý a tichý chlazení a samozřejmně přijatelnej design.

ale +- to platí stáleriprex píše:No víš co, ono je těžký říct značku, u počítačů to nejde říct univerzálně. Dávno jsou pryč doby, kdy Lenovo a Dell byli nejlepší a Acer s Asusem vyráběli jenom šrot.

Tato vypadá skvěle ale nemá dotykový displayMartas 01 píše:K tomu ucelu co jsi napsal budou dobre slouzit vsechny na vse mas zaruku 2 roky takze to 2 roky pojede spis bych koukal na nejake veci navic treba vetsi monitor lepsi rozliseni usb 3,0 tuner napr toto http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 3IJ20T1SMJ pokud ti bude stacit velikost hdd.

Dotyk u PC si dovedu reálně představit s Windows 8, ale upřímně proč? A na normálním notebooku mě osmičky přiváděj k šílenství. Mělo by se to jmenovat Windows Schizophrenia.
 Dotyk u PC si dovedu reálně představit s Windows 8, ale upřímně proč? A na normálním notebooku mě osmičky přiváděj k šílenství. Mělo by se to jmenovat Windows Schizophrenia. 

Asus o něco lepší, ale taky mraky urvaných pantů atd... Včera jsem měl v ruce novej Packard Bell s W8 a to byla "kvalitka"... horší klávesnici jsem snad v ruce neměl
 Asus o něco lepší, ale taky mraky urvaných pantů atd... Včera jsem měl v ruce novej Packard Bell s W8 a to byla "kvalitka"... horší klávesnici jsem snad v ruce neměl Delly drží taky dobře...
 Delly drží taky dobře... .
. Co se týče vadnejch a neopravitelnejch notebooků, měl jsem tu naprostou většinu Acerů a Aušusů (typicky F5 series). Ono to je vyrobený z měkkýho plastu a pohromadě to drží základní deska no a ve spojení s tím, že se začla už dávno kvůli té "ekologii" používat pájecí směs bez olova, tedy jen samotný cín s pár dalšími příměsi to vytváří problém - má to menší pevnost a pružnost. Dneska bych se ale už Aceru nebál, né snad, že by radikálně zvedl kvalitu, ale ostatní výrobci sjednotili a za ty prachy opravdu nemůžeš čekat nic lepšího
  Co se týče vadnejch a neopravitelnejch notebooků, měl jsem tu naprostou většinu Acerů a Aušusů (typicky F5 series). Ono to je vyrobený z měkkýho plastu a pohromadě to drží základní deska no a ve spojení s tím, že se začla už dávno kvůli té "ekologii" používat pájecí směs bez olova, tedy jen samotný cín s pár dalšími příměsi to vytváří problém - má to menší pevnost a pružnost. Dneska bych se ale už Aceru nebál, né snad, že by radikálně zvedl kvalitu, ale ostatní výrobci sjednotili a za ty prachy opravdu nemůžeš čekat nic lepšího   . A třeba takovej Aušus Zenbook se mě i docela kvalitou líbí, jenže to už je taky cenově někde jinde. Zkrátka kvalitní notebooky začínaj na 20 000,- to je daný.
 . A třeba takovej Aušus Zenbook se mě i docela kvalitou líbí, jenže to už je taky cenově někde jinde. Zkrátka kvalitní notebooky začínaj na 20 000,- to je daný. . Lenovo jde pomalu, ale jistě s kvalitou ThinkPadů dolů, čímž zabíjí legendu. Asi něco jako když VW totálně zničil Golfa GTI.
. Lenovo jde pomalu, ale jistě s kvalitou ThinkPadů dolů, čímž zabíjí legendu. Asi něco jako když VW totálně zničil Golfa GTI. . Ta W500 to je vlastně jeho ještě výkonnější a tenčí verze, ten jsem si pořídil docela nedávno jako náhradu.
 . Ta W500 to je vlastně jeho ještě výkonnější a tenčí verze, ten jsem si pořídil docela nedávno jako náhradu. Nicméně že chce někdo PC s monitorem a plnohodnotnou klávesnicí chápu. Spíš to ale většinou řeším notebookem a dockem.
  Nicméně že chce někdo PC s monitorem a plnohodnotnou klávesnicí chápu. Spíš to ale většinou řeším notebookem a dockem.

. Nikomu samozřejmě nic nevnucuju, ale když už se tu o tom bavíte, tak jsem jen chtěl vyjádřit i své zkušenosti.
. Nikomu samozřejmě nic nevnucuju, ale když už se tu o tom bavíte, tak jsem jen chtěl vyjádřit i své zkušenosti.Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host