Petr147: Jenže to je ono... byla doba

Co se týče vadnejch a neopravitelnejch notebooků, měl jsem tu naprostou většinu Acerů a Aušusů (typicky F5 series). Ono to je vyrobený z měkkýho plastu a pohromadě to drží základní deska no a ve spojení s tím, že se začla už dávno kvůli té "ekologii" používat pájecí směs bez olova, tedy jen samotný cín s pár dalšími příměsi to vytváří problém - má to menší pevnost a pružnost. Dneska bych se ale už Aceru nebál, né snad, že by radikálně zvedl kvalitu, ale ostatní výrobci sjednotili a za ty prachy opravdu nemůžeš čekat nic lepšího

. A třeba takovej Aušus Zenbook se mě i docela kvalitou líbí, jenže to už je taky cenově někde jinde. Zkrátka kvalitní notebooky začínaj na 20 000,- to je daný.
Stará dobrá IBMka jsou nezničitelná. Mám třeba starej ThinkPad 600E z roku 1998 (mimochodem snad první notebook s DVD-ROM) a dodnes je vpořádku, origo patnáctiletá baterka stále drží asi hodinu, všechno funguje jak má. Jen je taky už trochu otlučenej

. Lenovo jde pomalu, ale jistě s kvalitou ThinkPadů dolů, čímž zabíjí legendu. Asi něco jako když VW totálně zničil Golfa GTI.
A.J.Michal: R500 je pěknej stroj, taky ho mám. Vadí mě jen to, že je to těžký a ten spodní plast taky není nic moc - láme se, ikdyž na tom má zásluhu i moje zacházení

. Ta W500 to je vlastně jeho ještě výkonnější a tenčí verze, ten jsem si pořídil docela nedávno jako náhradu.
Dallen: Je to o zvyku. Sám používám notebook už spoustu let a vpodstatě mi stačí na jakoukoliv práci. Dokonce jsem začal mít TrackPoint raději než obyčejnou myš

Nicméně že chce někdo PC s monitorem a plnohodnotnou klávesnicí chápu. Spíš to ale většinou řeším notebookem a dockem.
Coyote: Jó štěstí je ta krásná přepychová věc...