Zatím to není aktuální , jen se snažím to zjistit at vim na co se mam připravit. Mám problém který řeším dlouhodobě pří točení volantem do práva hlavně za studena něco kopne(klepne) do volantu.myslel jsem si ze je to způsobeno čepy ale na ramenach nebo cepy na řízení ale na srazu v Trenčíně jsem se dozvěděl ze by to mohlo způsob ovát řízení, ze dostalo ránu někde a rád se to oziva, jediná možnost je nejspíš vyměnit řízení. Nevím co udělat, psal jsem do AF centra tak my odpověděli ze bud to může děla: problém může být způsoben vadným horním uložením př. tlumičů, závadou převodky řízení v kombinaci s abnormální vůlí kulových čepů spodních ramen př. nápravy. Bez provedení kontroly vozidla lze závadu jen těžko odhadnout.Envel píše:Páč nevím, ale pokud si brnkneš do AF centra, tak ti snad hrubou kalkulaci řeknou i po telefonu.
Bude to raketa, tak za 30 včetně práce, ale mohlo se to změnit.
Neboj, taky mě to čeká, jen netuším kdy, ale spíš zkusím repas, to bude kolem 10.
Takže Nevím co dál a připravují se na nejhorší.Nevím jestli vyměnit ramena a cepy řízení, nebo o cele řízení. Na technické jen vůle v čepech na rameni.
Jsem toho nešťastný, objevuje se to za studena(silnější pohnutí z volantem), za tepla to ne pozoruji.
Budu rád za každé informace a případnou radu .