Počet válců : 6 do V
Kroutící moment : 275 Nm při 5000 ot./min.
Rok výroby: duben 1999
Výkon: 166kW / 226PS při 6200 ot./min.
Velikost nádrže: 72 litru
Spotřeba: první plná nádrž zatím stačila na 640km a občas už problikne hladové oko (takže zatím cca 9litru kombinovaného provozu)
Průměr kol : 17 palců léto / 16 palců zima
Stav tachometru: 116 100km (při koupi, konec února 2013)
Výbava: dle EPERu je to "Progresion"
Interiér je v textilu, volant a řadička jsou v kuži. Hudba není BOSE, ale CD changer v kufru je. Dešťový senzor, tempomat, sedačky bez ohřevu, v elektrice jen opěradlo. Auto bylo až na pár kosmetických vad prodáno udržované a obstáravané. Hned po koupi udělána STK bez ztráty jediné kytičky.
Po nezdařené koupi jedné AR 166 2.5 V6 zde na fóru jsem našel tohle auto. Říkám jí Myška Šedá a už dostala plyšového jmenovce na palubku.

Auto bylo při 100 000 doveženo ze Švýcarska (ověřil jsem si to u prodejce ve Švýcarsku).
Na autě po koupi vyměněn nový olej Selenia Racing 10W60 (děkuji Dallene, já na to nemám zatím podmínky) a vzduchový filtr. V plánu jsou přední brzdové destičky na jaře a silentbloky pro upevnění výfuku (už jsou trochu zpuchřelé). Podvozek zatím v cajku, ale čekám, že po další zimě bude potřeba.
-
Kosmetická vada je lehký dulek na LPř. blatníku a pak škrábanec skrz lak na PZ dveřích. Musím koupit AR znáčky dopředu i do zadu. Co jsem nejvíc zatím ocenil je vícebodové ostřikování předního skla.
Motor a jeho zátah je úžasný i když v tomhle mokrém a kluzkém počasí je potřeba trocha opatrnosti, takže jezdím s lehkou nohou.
Fotky zatím nejsou, protože počasí fotkám moc nepřeje.
edit: Zkusil jsem si sednout "za sebe" dozadu a místa je tam dost a dost. I když po pravdě, vzadu jezdit nehodlám.

edit: konec dubna 2013 nové přední i zadní destičky ATE
edit: 12-06-2013 Teď po 6 500 km je spotřeba dle palubního počítače na 10l/100km a odpovídá to i podle- tankování.
edit: 28-09-2013 Po necelých 10 000km máme za sebou 2 výměny oleje, svíček, destiček a upadlý spodní kryt katalizátoru.

edit: 21-10-2013 Při 127 700km nainstalován systém paliva LPG (popis strana 4)