major33 píše:Tak jsem si zaslepil včera konečně EGR a vyčistil snímač plního tlaku, nastartoval a dobrý. Na druhej start začala řvát kontrolka motoru. Tak jsem to zas odslepil a jel na diagnostiku. Ta psala něco a špatnym průtoku vzduchu. Koukal jsem přímo na ten snímač při nahozeným motoru a zapojený diag. a hodnoty se pohybovaly kolem 240 +/- pak to skočilo asi na 350 a zase na 240 a drželo. Známej servisák usoudil že asi ok, že to bylo tou záslepkou. Chyba se vymazala a auto jelo normálně. Nějak mi to vrtalo hlavou, tak jsem to dnes zaslepil znova. Do záslepky udělal ze 6-8mm díru. Auto jsem protáh a kontrolka motoru nic, auto jelo parádně. Tak jsem se chtěl zeptat jak se projevoje špatnej snímač plnícího tlaku??? Dodávam, že auto mi černě kouří není to nic hroznýho, ale je to dost vidět. I se zaslepením pořád stejný. Tento problém mám už asi měsís a stále se nedaří ho vyřešit. Diagnostika nic neukázala, hadice jsem kontroloval, měl jsem vypadlej jeden podtlak k turbu. Tak jsem dal všechny hadičky na podtlak nové. Ostatní hadice ok. EGR jako novej, po rozebrání nebylo co čistit. Teď ještě začínam pozorovat větší spotřebu. Už fakt nevím co stím. Auto jede parádně necuká, nechcípe akcelerace jako víno. Jedná se o 156 1,9 JTDm 103Kw. r.v.04 Můžete mi někdo poradit, děkuji.
Vyskusaj este druhu vahu vzduchu