Kdyžtak si v sekci "naše Alfy" založ kartu, ať se to tam trošku omladí....

K tomu rozšíření nabídky motorů, nový verze JTDm, ta dotekovka navigace. Nakonec by to mohl být zajímavý facelift.V nabídce se objeví nový matně šedý lak a speciální model inspirovaný sportovní Alfou 4C.
Poslal som ti SZFranik píše:jakou mas predstavu o cene a co tam jee za rozmer pneu?
Zdravim ta SORS, ja te znam z motorkari.cz a ducati brno, vidim ze mame na talianky rovnaky vkussors píše:Zdar Alfisti,
po roce a čtvrt bláznění s Mazdou 3 MPS MKII se vracím do zdejších vod, bude to Giulietta 2011, 2.0. JTDm 125kw manuál v bílé, xenony, polokůže, 18" kola, atd..![]()
Trošku mě ten diesel děsí, ale snad to bude ok...120 benzínových koní mi přišlo málo na dálky a 170 by zase bylo v průměru 10 a více litrů na sto, znám se.... ještě týden čekání a bude doma z Ita.
Jezdil jste někdo ten motor?
Zdravim ta SORS, ja te znam z motorkari.cz a ducati brno, vidim ze mame na talianky rovnaky vkussors píše:Zdar Alfisti,
po roce a čtvrt bláznění s Mazdou 3 MPS MKII se vracím do zdejších vod, bude to Giulietta 2011, 2.0. JTDm 125kw manuál v bílé, xenony, polokůže, 18" kola, atd..![]()
Trošku mě ten diesel děsí, ale snad to bude ok...120 benzínových koní mi přišlo málo na dálky a 170 by zase bylo v průměru 10 a více litrů na sto, znám se.... ještě týden čekání a bude doma z Ita.
Jezdil jste někdo ten motor?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti