Videl jsem ji zatim v kazdem Tescu, minuly tyden dokonce v Hypernove na Sestce (Ruzyne, to mas hodne z ruky, vimrosso155 píše:Tak tady čtu, jak pějete chválu na SCAR, že jsem ji chtěl s klukem taky koupit, ale projezdili jsme dneska celou Lípu a nikde ji nemaj. A to jsme byli v neděli v Liberci a kluk mi ji tam ukazoval, takže mě zase čeká cesta do Liberce, protože ji musíme mít. Zatím máme jen GT3 na PS2, tam je 156, a na PC Toca Race driver, tam je zase GTV a 147. Dříve jsme měli na PS1 GT2 a tam byla 155 V6 Ti DTM se 452 PS, a to byl teda mazec.![]()
V Tesku fakt stala 99,-Kubas píše:Roubrt: Bobe pusť chlup a kup si originál - dostaneš hezky potištěné CD v pěkném obalu![]()
http://www.esubagames.eu/produkty/pc-hry/zavodni/scar
Kdyby bylo nejhůř tak ti na Kámen dovezu svůj originál a můžeš si vypálení někde pořešit, ale myslím že těch 200 Kč tě nepoloží![]()
Jak píše Harous. Stačí nastavit u spouštěcího souboru kompatibilitu s XP a poběží to. Teda aspoň mě to tak běželo.roubrt37 píše:Fachčí někomu SCAR na OS VISTA ? Stáhnul jsem si ho, naonstaloval, ale nejde mi spustit
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host