Videl jsem ji zatim v kazdem Tescu, minuly tyden dokonce v Hypernove na Sestce (Ruzyne, to mas hodne z ruky, vimrosso155 píše:Tak tady čtu, jak pějete chválu na SCAR, že jsem ji chtěl s klukem taky koupit, ale projezdili jsme dneska celou Lípu a nikde ji nemaj. A to jsme byli v neděli v Liberci a kluk mi ji tam ukazoval, takže mě zase čeká cesta do Liberce, protože ji musíme mít. Zatím máme jen GT3 na PS2, tam je 156, a na PC Toca Race driver, tam je zase GTV a 147. Dříve jsme měli na PS1 GT2 a tam byla 155 V6 Ti DTM se 452 PS, a to byl teda mazec.
 ).
 ). 

V Tesku fakt stala 99,-Kubas píše:Roubrt: Bobe pusť chlup a kup si originál - dostaneš hezky potištěné CD v pěkném obalu
http://www.esubagames.eu/produkty/pc-hry/zavodni/scar
Kdyby bylo nejhůř tak ti na Kámen dovezu svůj originál a můžeš si vypálení někde pořešit, ale myslím že těch 200 Kč tě nepoloží

a stejne mi ten zvuk nejak blbne...
 a stejne mi ten zvuk nejak blbne...
Jak píše Harous. Stačí nastavit u spouštěcího souboru kompatibilitu s XP a poběží to. Teda aspoň mě to tak běželo.roubrt37 píše:Fachčí někomu SCAR na OS VISTA ? Stáhnul jsem si ho, naonstaloval, ale nejde mi spustit
 a největší prča je, že už jsem si jí zase smáznul, když mi nešla. Na warforu ale taky píšou, že jim nešla spustit. Holt mi na závodění nezbyde než Kámen
  a největší prča je, že už jsem si jí zase smáznul, když mi nešla. Na warforu ale taky píšou, že jim nešla spustit. Holt mi na závodění nezbyde než Kámen   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host