Alfa Romeo 147 (pokec)
- Lekarnicka
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Alfa Romeo 147 (pokec)
Má někdo síťě v kufru ? Jestli jo tak jaký? Koukal jsem na stránky Imofi a tam za síťě do kufru chtěj přes 2K to je děsná pálka:/ Pak jsem našel, že někdo použíl síťě z Fóbie Jak jste na tom vy?
Ještě technická, dá se u FL vyměnit jen ta gumička u stěračů nebo je to na výměnu celého stěrače? Co jsem koukal u sebe tak mám jeden VALEO ( uřidiče) a druhý ALFA ROMEO (u spolujezdce) tudíš byl měněn celý stěrač...
Ještě technická, dá se u FL vyměnit jen ta gumička u stěračů nebo je to na výměnu celého stěrače? Co jsem koukal u sebe tak mám jeden VALEO ( uřidiče) a druhý ALFA ROMEO (u spolujezdce) tudíš byl měněn celý stěrač...
cau, hele me tohle naskakovalo kdyz sem mel baterku pred smrti 
edit: koukam kolega me predbeh

edit: koukam kolega me predbeh

No problém je že baterka je ani ne pul roku stará varta pomalu za 5 tis =D to budu kupovat po pul roce zase new ? =D jedine reklamace ale jestly jí vubec uznají... =) 

No 5 tis přímo nestála bral jsem ji na velkosklad tudíž mínus 30 % a nechával jsem tam starou baterku ted koukám na fakturu tak 3500 ,ale stejně mě to příjde dívné fakt je jak nová a ještě jsem bral že má větší napětí než ta bejvalka =D =) a dělá to ted už při každém startu zapípa a zablika abs,asr a pak je to ok no zkusím sehnat jinou na zkoušku =D

Možná ji zkusit dobít. Jestli na ní máš napíchlou nějakou hudební soustavu, je to hned pryč. Taky záleží jak jezdíš. Jestli startuješ 3x denně a ujedeš 15 km, tak se ani nemusí stačit baterie z alternátoru dobíjet. Teď v zimě je to s bateriemi ještě o poznání horší.
Stěrače taky řeším. Asi zkusím prostě vytáhnout tu gumičku, co v nich je a vyměnit ji (stojí pár korun) a když se nepodaří, tak celje flat stěrač :-(
Stěrače taky řeším. Asi zkusím prostě vytáhnout tu gumičku, co v nich je a vyměnit ji (stojí pár korun) a když se nepodaří, tak celje flat stěrač :-(
Alfa Romeo 147 JTDm 16v FL
Ok děkuji zkusím to...
A ještě dotaz koupil jsem si nárazník z GTA originál ale nepasuje mi tam. Na jedné straně sedí a na druhé jak je podběh je pomalu 10 cm mezera. Tak netuším jestli je ten nárazník na GTA jinak konstruovanej na tip auta nebo jestli neni problém v mém autě. Díky
A ještě dotaz koupil jsem si nárazník z GTA originál ale nepasuje mi tam. Na jedné straně sedí a na druhé jak je podběh je pomalu 10 cm mezera. Tak netuším jestli je ten nárazník na GTA jinak konstruovanej na tip auta nebo jestli neni problém v mém autě. Díky

3.5 za vartu no umíš dobře nakoupit
A jinak baterka se ti na 15km dobiju uplně v pohodě, jezdím trasy do 10km a nikdy sem problém se startem neměl
gta naraznik by měl sedět.

A jinak baterka se ti na 15km dobiju uplně v pohodě, jezdím trasy do 10km a nikdy sem problém se startem neměl
gta naraznik by měl sedět.
Limo* s bussem (166 3.0)
Ex: 156TS
neměl, GTA je širší... sedí* jenom ty GTA repliky pro obyč 147...
třeba tam nacpal nějakou 143Ah...
třeba tam nacpal nějakou 143Ah...

- Ladin 164V6
- SemTuFurt
No ono GTA je celkove drobet sirsi (i blatniky)
Tak ho uprostred rizni a trochu zkrat.

Tak ho uprostred rizni a trochu zkrat.
AR 164 3.0 24V Super 171kW Nero601 92' (Zombie - la machina arrogante)
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
Díky...
No co se dá dělat nechce někdo nárazník v černé barvě? =D
No co se dá dělat nechce někdo nárazník v černé barvě? =D
Kluci hledám nějaké good pneu .... můžete poradit značku ? Doteď jsem měl pzero nero . Ale už jsou dost ojeté díky =) 

Ahoj mám dotaz...ma GT jtd. Mužu koupit těhlice z GT 3.2V6. Koupim si drzdiče z GTA, 305 kotouče atd. Co vše je potreba ale podstoupit při výměně....tedy co vše se musi dokoupit....ložiska?naboje?senzory abs....dělal nekdo tuhel přestavbu na GT nebo 147. Díky
- Princ William
- Štamgast
Na jaký rozměr ráfků, trochu orientační mohou být testy pneu na internetu.Xtryme píše:Kluci hledám nějaké good pneu .... můžete poradit značku ? Doteď jsem měl pzero nero . Ale už jsou dost ojeté díky =)
AR 147 QV, 1.6 TS 88 kW, 2009, 5d, Bianco Pastello HWB
Xtryme píše:Kluci hledám nějaké good pneu .... můžete poradit značku ? Doteď jsem měl pzero nero . Ale už jsou dost ojeté díky =)
Já se teď na léto chystám koupit Dunlop SP sport bluresponse 205/55 R 16
Prej nejsou špatné.

147 1.9 JTD
- Princ William
- Štamgast
Já letos kupoval v 1/2 sezóny 205/55 R16 Nokian Line. Najeto na nich cirka 10tkm a super, nehučej, sedí pěkně i na vodě. Jediná vada na "kráse" může být to, že jsou vyráběný v Rusku.
Na podzim jsem kupoval dvě sady nových zimáků 185/65 R15 (Dunlop Winter Response 2 a Continental Wintercontact TS 850). Osobně bych řekl, že 850 jsou hlučnější. Sněhu letos moc nebylo, tak jsem je zatím moc neotestoval.
Letos mi pro změnu čeká koupit nový 17" na TéÍčko, tak se budu taky rozhodovat co koupit.
Na podzim jsem kupoval dvě sady nových zimáků 185/65 R15 (Dunlop Winter Response 2 a Continental Wintercontact TS 850). Osobně bych řekl, že 850 jsou hlučnější. Sněhu letos moc nebylo, tak jsem je zatím moc neotestoval.
Letos mi pro změnu čeká koupit nový 17" na TéÍčko, tak se budu taky rozhodovat co koupit.
Naposledy upravil(a) Princ William dne 19.1.2014, ned 22:31, celkem upraveno 1 x.
Rozměr 215/45/R17 jsou to original kola alfa romeo supersport právě je budu lakovat tak rovnou chci new pneu =) A zase nechci nějakou je** =) 

Pokud porovnam conti SP2/sp3, vrede sportrac 3, dunlop sp sport maxx a pirelky pzero nero tak pzero nero jednoznačně uplně nejlepší. Ty ostatní gumy byli o třídu jinde.
Osobně bych ještě uvažoval o bridge re050A to je lepivka, ale má tak 3/4 životnost v porovnani s vyše vypsaným.
Osobně bych ještě uvažoval o bridge re050A to je lepivka, ale má tak 3/4 životnost v porovnani s vyše vypsaným.
Limo* s bussem (166 3.0)
Včera vyměněna jen gumička. Jde to. Jen to chce hodně zabrat a ty koncové plasty prostě vytáhnout. Pak už se s tím popereš.Lekarnicka píše:Má někdo síťě v kufru ? Jestli jo tak jaký? Koukal jsem na stránky Imofi a tam za síťě do kufru chtěj přes 2K to je děsná pálka:/ Pak jsem našel, že někdo použíl síťě z Fóbie Jak jste na tom vy?
Alfa Romeo 147 JTDm 16v FL
Ahoj, je to tady po různých tématech, ale nenašel jsem samostatné. Koupil jsem právě 147TS a vypadá to, že poslední filtry dostala chuděra v roce 2012. Řádně se taky mlží celé auto. Říkám si, že vedle kabinového by si ale zasloužila rovnou i vzduchový a olejový filtr (předpokládám, že filtr je lepší nasadit až s výměnou oleje, která mě tak i tak čeká asi za tisíc km - nebo je to fuk?). Když vezmu všechny u italcar.cz a zajedu si tam, mají všechno od značky Clean Filters. Přijde vám to optimální? Nebráním se případně zaslání z nějakého eshopu, stejně teď budu čekat, než se nacpu někam na registr vozidel. Díky!
Alfa Romeo 147 1.6 TS 88kW, 3d, Nero
alfi166silver je hlavním dodavatelem filtrů a olejů 
http://www.znackoveoleje.cz/
EDIT: Odkaz opraven

http://www.znackoveoleje.cz/
EDIT: Odkaz opraven
Naposledy upravil(a) Leech dne 20.1.2014, pon 17:49, celkem upraveno 2 x.
Spider 3.0 V6 12v
MiTo 1.6JTDm
"Drive it like you stole it"+|S
Bývávalo
147 1.6TS ECO ˟²| GT 1.9JTDm ˟²| 159 1.9JTDm 8V | 147 Q2 | Abarth 500 esseesse |Giulietta QV |
MiTo 1.6JTDm
"Drive it like you stole it"+|S
Bývávalo
147 1.6TS ECO ˟²| GT 1.9JTDm ˟²| 159 1.9JTDm 8V | 147 Q2 | Abarth 500 esseesse |Giulietta QV |
Díky, ovšem tomu webu se moc nechce
)

- Princ William
- Štamgast
Napiš mu SZ, posládá Ti to na konkrétní auto sám.
Díky. Jak na to ale koukám, tak vzduchovými/pylovými filtry se nezabývá.
Jen kdyby někdo věděl - jsem z Prahy a rád si zajedu třeba do italycar nebo automedik - jaké filtry používají a jsou v pohodě, budu rád za radu.
Jen kdyby někdo věděl - jsem z Prahy a rád si zajedu třeba do italycar nebo automedik - jaké filtry používají a jsou v pohodě, budu rád za radu.