Chci si místo toho vyrobit trubku. DPF dam do skříně kdyby něco. SW mi udělá známý v Plzni.cendler píše:proč to chceš, nebo na co to potřebuješ?
ajajMarkus01 píše:SW mi udělá známý v Plzni.
Přírubu budu mít tak za stovku a metr trubky za dvě + poštovný v ČR...lukee píše:Trubka misto DPF jde koupit ve Fiatu jako originalni dil (zkusim nekde vyhrabat cislo), stoji kolem 2 tisic Kc.
edit: tak trubka na eBay cca 1.300,- + cca stejne penez za postovne z Italie.
http://www.ebay.com/itm/Tubo-rimozione- ... ea&vxp=mtr
Neboj nemám na mysli MH.pedro m píše:ajajMarkus01 píše:SW mi udělá známý v Plzni.
Tak tragicky bych to neviděl. Jedná se o firmu Dragpower. Ten pán to už pár let dělá. Já od něj mám čipnutý TDI s jinym turbem a vstřikama a jsem vcelku spokojenej.mcernoch píše:Nemohu hodnotit, jakej je ten hošan odborník a kolika Alfám už sahal do softu,
ale aby jsi náhodou potom nepotřeboval hasičák.![]()
Na začátku úspora pár stovek, na konci vyhořelý auto a ještě budeš na Nově.
Měl jsem požadavek na vyřazení DPF a EGR ventilu a lehkej čip (spíše na spotřebu), to všechno by mělo být za 7 ovšem bez papíru. Zase je dobrý, že u něj lze domluvit brzda grátis.mcernoch píše:A na kolik ti to nacenil? (jestli to není tajný)
Za 6 je to i s čipem nebo jen odstranění DPF a EGR?cendler píše:Markus01 : Nikoho nepotřebuji přesvědčovat, u mě je to za 6t Kč komplet se vším všudy - trubka s přírubou a softwarem a nemusíš nic nechávat vyrábět a nechávat někde dělat, takže levněji a máš všechno na jednom místě s počkáním na to přímo u auta a vysvětlím ti co a jak.
Dragpower znám a samozřejmě pokud jsi u nich spokojený, tak není problém a doporučuji
Nehledě na to, že pokud budeš mít načnutou dvouhmotu, tak je otázka času, kdy ji budeš muset ještě měnit.cendler píše:já moc chip nedoporučuji, protože alfy jsou už z výroby dost vyhoněné na výkon
Já bych se ani za nějakým sportovním laděním nehonil. Jde mi spíše o celkovou optimalizaci, protože mám pocit, že je to kvůli emisím dost přiškrcený hlavně v nízkých otáčkách (do nějakých 1800). Chci to hlavně kvůli spotřebě. Jestli tam bude na vrchu o deset nebo patnáct koní víc mě už vcelku nezajímá.mcernoch píše:Nehledě na to, že pokud budeš mít načnutou dvouhmotu, tak je otázka času, kdy ji budeš muset ještě měnit.cendler píše:já moc chip nedoporučuji, protože alfy jsou už z výroby dost vyhoněné na výkon
Většinou vyším točivým momentem snižuješ její životnost.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 5 hostů