Taky mně to zajímapepeknamornik111 píše:Ja to mam tak.... v 2001 mam interier z 2005digitalna klima tempomat. Pozistujem veci a dam ti vediet.

Taky mně to zajímapepeknamornik111 píše:Ja to mam tak.... v 2001 mam interier z 2005digitalna klima tempomat. Pozistujem veci a dam ti vediet.
vydrýsek píše:Ahoj lidi, tak to co mi bouchá nebo vydává ty divný zvuky buďto z přístrojovky nebo ze dveří nevím odkud jsou... Teď mi nějak divně píská pravé zadní kolo, asi nějaký kamínek se tam dostal nebo odešlo ložisko... Ale s čím bych chtěl poradit je takové bzučení při zrychlování... Je to jako kdyby úplně maličko pískalo turbo, jenže to tam nemám... když zpomalím, tak to úplně ztichne... Mám pocit jestli to nebude nějaké ložisko třeba u altíku, ale zdá se mi taky, že na volnoběh to nedělá... Nechci aby mi tam něco úplně odešlo, nemáte někdo nějaký nápad?
Temp píše:Ale nemusíš zoufat. Benzíny se dajísehnat levněji, než 16v JTD a když tam přikoupíš tohle http://newalfaparts.co.uk/clutch-compon ... ntial.html (teda alespoň podle mého, nejsem v tom expert), tak máš Twin Spark s Q2 za podobnou cenu
ccc no dovolTemp píše:U mé naftové s šestikvaltem přitáhnu prstýnek pod hlavicí a dám úplně doprava dolů. Pětikvalty prstýnek myslím nemají a asi to šoupou i jinam.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti