Pánové, co přes léto lejete do chladícího okruhu motoru ? Mícháte destilku s něčím dalším ? V papírech od auta čtu Paraflu Up + Destilka 1:1
Nejspíš se dost lidí zasměje, až si tohle přečte, ale rád bych měl jasno

holt ji s něčím naředím, záleží s čímyan.ko píše:destilku urcite ne
Brita, ta konvička ?yan.ko píše:vodou, normalni vodou. Pokud mas doma Britu, nebo podobny filtr, tak odvapnena mekka voda je nejlepsi.
Díky. Sorry za moje dotazy, co tu poslední dobou mám. Toto je první auto za svoje a chci mít všechno tip ťop. Snad to někomu nevadíMurino píše:Pochopil jsi špatně! V létě nedoléváme nic, protože nám neubývá.Pokud ano, tak postupuj dle toho co máš napsáno v papírech, pokud se nevyznáš!! A vždy míchej s destilovanou vodou (má to svůj účel). Paraflu lze nahradit kapalinou na stejné bázi, ale kvalita některých značek je mizerná.
Přečti si zde: http://www.auto.cz/test-chladicich-kapa ... nout-78004
Demi vodu seženu v práci, ale běžný uživatel ji nejspíš sežene hůř. Jinak přísady proti vodnímu kameni jsou v kapalinách, záleží, jak jsou účinné při určitých poměrechMurino píše:Já bych třeba Frantovi nevěřil ani slovo. Jaký je teda rozdíl mezi destilkou a demineralizovanou vodou? Kde z hlediska uživatele koupím demineralizovanou vodu? Prostě půjdu koupím za pár korun destilku a mám klid. A obyčejnou vodu? Jistě, motor nezadřu, ale už léta se ví....vodní kámen, to je prevít, ten.........
nevěřím, protože nevím?Murino píše:Já bych třeba Frantovi nevěřil ani slovo. Jaký je teda rozdíl mezi destilkou a demineralizovanou vodou? Kde z hlediska uživatele koupím demineralizovanou vodu? Prostě půjdu koupím za pár korun destilku a mám klid. A obyčejnou vodu? Jistě, motor nezadřu, ale už léta se ví....vodní kámen, to je prevít, ten.........
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host