Takže dneska jsem si udělal čas a vymnotoval to vrchní osvětlení, protože už mi lezlo krkem jak to drnčelo

. Jak jsem předtím dával fotku, drží to na 4 kovových packách. Je celkem problém je vycvaknout, je na to potřeba dlouhý tenký plochý šroubovák, vycvaknou 2 packy z jedné strany a pak už to jde bez problému vyndat. Člověk se nesmí bát trochu víc zapáčit (aspoň já jsem nic neulomil a to jsem za to celkem dost vzal

), v tom místě kde jsou ty packy a člověk se zapře za ni a je menší šance, že to praskne

První fotka je lokace těch pacek (u té schránky na brýle nejsou žádné). Pak doporučuji je trochu víc vyhnout ven.
Druhá je zevnitř - pokud to chcete odpojit, ten bílý konektor má pojistku "ze vnitř" - od strany toho světla, z druhé strany než je vidět na fotce. Černý má "klasickou záklapku", jako třeba ten přívodní kabel co je u vnitřní pojistkovnice.
Modré šipky jsou packy které drží tu přihrádku na brýle. Já ji odpojil a na té hraně jsem to "podložil" modrou malířskou páskou (6 vrstev), předtím to toiž chodilo tam a zpátky asi o 2mm. Dával jsem to u těch pacek na každé straně.
Žárovky pak vyměníte levou zadní: Ty krajní se uvolňují pootočením proti směru hodinových ručiček asi o 1/4 otáčky, ta středová je pod tím bílým krytem ale ten je úplně jednoduché sundat (4 packy za hranu toho plošnáku).
Nacvaknout to zpátky není problém, jen je to třeba dobře dotlačit po celém obvodu (i u schránky, byť tam nejsou packy).
A hlavně to už nedrnčí