Ještě zkus, jestli je rozdíl, když ovládáš spínačem u řidiče, nebo samotným u toho okýnka. Mě momentálně levý zadní okýnko zlobí napůl, jde celkově ztuha, ale pomocí spínače u řidiče ho dostanu nahoru i dolu, spínačem na zadních dveřích jen nahoru, dolu jde strašně špatně. I ten přední spínač má trochu problém, ale zadní už ani nehne. Měl jsem i sundanou kazetu dveří, viděl na mechanizmus motoru, "převodovky", táhlo, ale nebylo co promazat. Máznul jsem jen lišty, ve kterých běhá okno.
Jinak - nevím, jestli to tu někde je, já to hledal na anglických fórech - kazetu dveří sundáš následovně:
1) Dva šrouby za vnitřní páčkou otevírání dveří - jeden je za popelníčkem, jeden za plastovou krytkou přímo za páčkou, pak jde sundat plastovej kryt
2) dva šrouby v prostřední kapse pod gumičkou na dně, pak jde kapsa vycvaknout nahoru, pozor, pak odpojit spínač (tohle tě možná bude zajímat nejvíc, můžeš ho proměřit)
3) vycvaknout krytku repráku, pod ní odmontovat reprák abyses dostal k dalším (asi) dvěma šroubům, co drží kazetu k plechu
4) pak už by měla jít všude po obvodě vycvaknout (asi 6 - 8 plastovejch nacvakávacích příchytek) a nahoře vyháknout za lemem okna, pozor na táhlo na zamykání. Možná nejdřív budeš muset sundat plastovou krytku co je naproti klice otevírání zadních dveří, jakoby nejblíž C-sloupku.
Snad to pomůže.
Mimochodem, kdyby někdo tušil, co se kde dá promazat a jak se k tomu dostat, moc rád to rozeberu ještě jednou. Měl jsem to dole, ale neni tam k ničemu přístup, vlastně ani nechápu, jak všechny ty věci dostali do dveří - sklo, motor, táhla zámky atd.