Nutně potřebuju něco, z čeho se dá všechno vyrabovat a nemá to jen 4 válce

(PS: auto co nemá interiér asi nejprojde STK co?
 )
 )
 )
 )abarth vazi prazdnej 1340kg, to mi nepripada zase tak lehke....ale ten motor samotny bude lehci nez Busso, vsad boty....riprex píše:Tak ono Stilo samo o sobě je sice velký, ale zase lehký. Nicméně ten podvozek je dost tragédie. Máma to má s 1.6 a nadává, že se s tím do zatáček bojíVýhoda je zas ale v tom, že na totálně rozbořený okresce, kde z člověka jiný auta vytloukaj duši, tak Stilem kilčo, tempomat a díra nedíra... Navíc je to auto nenáročný, spolehlivý, ale s tou 2.4 prostě nedává smysl. Je to taková italská octávka...
S tou těžkou kovadlinou je katastrofální i ten předek, navíc to žere fakt dost a motor je prostě rychlejší autu.
 , mam tady oba motory, 2.0 i 2.4 takze drive nebo pozdeji je supnu...asi do 145ky.
 , mam tady oba motory, 2.0 i 2.4 takze drive nebo pozdeji je supnu...asi do 145ky. Mařena měla trochu víc. Otázka jak věřit papírovým hodnotám, bo u 164QV někde taky píšou 1400 i 1500kg (více než Thema 8.32), přitom realita je 1200
 Mařena měla trochu víc. Otázka jak věřit papírovým hodnotám, bo u 164QV někde taky píšou 1400 i 1500kg (více než Thema 8.32), přitom realita je 1200 
Abarth u Stila byl jen stupeň výbavy. O žádné úpravy se nejednalo.Tak co Fiat Bravo HGT, to je identický motor. Objem 2.0 a výkon i 155Ps. Případně Coupe 20VT.Adamsquare píše:A neupravil to Abarth nějak k lepšímu?
Nutně potřebuju něco, z čeho se dá všechno vyrabovat a nemá to jen 4 válce
(PS: auto co nemá interiér asi nejprojde STK co?)

, a to -jsem celkem malej... NC mi uz prisla trosku vetsi.  Takze ANO.
 , a to -jsem celkem malej... NC mi uz prisla trosku vetsi.  Takze ANO.  

... jen mu to prostě nevěřim.
  ... jen mu to prostě nevěřim.

Dá se mu vyhnout, stačí mrknout na Autoscout.Kubas píše: Mimochodem pro Harouse, prej snad i ten kombík bude mít ten tablet co se ti nelíbí až od vyšších výbav, takže teoreticky by se mu dalo vyhnout....
Kubas píše:jo, já jsem v tom hatchi s T-jetem jel a na normální ježdění s tím že se člověk nebojí předjíždět je to naprosto cajk.... za ty prachy dobře zpracovaná, komfortní a bezpečná kára.... takový trošku nástupce Stila, i když z pohledu hi-tech vychytávek samozřejmě na svoji dobu bylo Stilo jinde....
Mimochodem to moje furt jezdí? a kolik má najeto?
 - taková perlička, za 5 let co ho mám nepraskla ani jednou přední žárovka. Najeto přes 300t.km. Žena ho nechce vyměnit...
 - taková perlička, za 5 let co ho mám nepraskla ani jednou přední žárovka. Najeto přes 300t.km. Žena ho nechce vyměnit... strašný jak to utíká....
  strašný jak to utíká....   jinak jsem samozřejmě rád že furt jezdí....
  jinak jsem samozřejmě rád že furt jezdí....  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host