Nutně potřebuju něco, z čeho se dá všechno vyrabovat a nemá to jen 4 válce

(PS: auto co nemá interiér asi nejprojde STK co?

abarth vazi prazdnej 1340kg, to mi nepripada zase tak lehke....ale ten motor samotny bude lehci nez Busso, vsad boty....riprex píše:Tak ono Stilo samo o sobě je sice velký, ale zase lehký. Nicméně ten podvozek je dost tragédie. Máma to má s 1.6 a nadává, že se s tím do zatáček bojíVýhoda je zas ale v tom, že na totálně rozbořený okresce, kde z člověka jiný auta vytloukaj duši, tak Stilem kilčo, tempomat a díra nedíra... Navíc je to auto nenáročný, spolehlivý, ale s tou 2.4 prostě nedává smysl. Je to taková italská octávka...
S tou těžkou kovadlinou je katastrofální i ten předek, navíc to žere fakt dost a motor je prostě rychlejší autu.
Abarth u Stila byl jen stupeň výbavy. O žádné úpravy se nejednalo.Tak co Fiat Bravo HGT, to je identický motor. Objem 2.0 a výkon i 155Ps. Případně Coupe 20VT.Adamsquare píše:A neupravil to Abarth nějak k lepšímu?
Nutně potřebuju něco, z čeho se dá všechno vyrabovat a nemá to jen 4 válce
(PS: auto co nemá interiér asi nejprojde STK co?)
Dá se mu vyhnout, stačí mrknout na Autoscout.Kubas píše: Mimochodem pro Harouse, prej snad i ten kombík bude mít ten tablet co se ti nelíbí až od vyšších výbav, takže teoreticky by se mu dalo vyhnout....
Kubas píše:jo, já jsem v tom hatchi s T-jetem jel a na normální ježdění s tím že se člověk nebojí předjíždět je to naprosto cajk.... za ty prachy dobře zpracovaná, komfortní a bezpečná kára.... takový trošku nástupce Stila, i když z pohledu hi-tech vychytávek samozřejmě na svoji dobu bylo Stilo jinde....
Mimochodem to moje furt jezdí? a kolik má najeto?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host