Deskám rozhodně nemazat třecí plochy, to bys pak moc nebrzdil, ale zato by ty deksy dlouho vydrželyrobert37 píše: A čím mazat ty destičky?Mám zato, že Richie měl právě problém, že neodmastil kotouče a pk mu to nebrzdilo

Deskám rozhodně nemazat třecí plochy, to bys pak moc nebrzdil, ale zato by ty deksy dlouho vydrželyrobert37 píše: A čím mazat ty destičky?Mám zato, že Richie měl právě problém, že neodmastil kotouče a pk mu to nebrzdilo
a když tam stříknu to wd 40, tak asi nic nezkazimcoyote píše:Deskám rozhodně nemazat třecí plochy, to bys pak moc nebrzdil, ale zato by ty deksy dlouho vydrželyrobert37 píše: A čím mazat ty destičky?Mám zato, že Richie měl právě problém, že neodmastil kotouče a pk mu to nebrzdilo
. Byla řeč o těch ploškách na kterých se destička pohybuje v tom držáku
Tak jsem to vždy dělal.Kůrkyn píše:WD 40 se odpaří po dvou zabrzděních. Vodící plochy destiček se nemažou, musí být čisté a z destiček je dobré odstranit barvu ze styčných ploch, aby se v třmenu lehce posunovaly.
Dulezitejsi, nez mineni je tloustka steny kotouce. Chlazene jsou obecne tlustsi, takze vymena ze tenke, nechlazene, muze mit fatalni nasledky, pokud neni vymenen i brzdovy trmen. Takze opatrne!HeSH píše:Kotouče a destičky nemusí být stejné značky.
Předpokládám, že 147 má náhod na předek, takže do zadu s klidem můžou jít nechlazené a na předek chlazené.
Osobně jsem koupil Lucas TRW, protože je u nás ve městě výroba a dělají tam poměrně dobré díly. ATE jsou bez pochyby dobré. A Ferodo a Febi budou kvalitou srovnatelné s ATE.
Tady se neresi jen zadek, ale koutoce obecne. Kazdopadne ja to myslel jako doplneni informace, kterou jsi podal, nikoliv jako jeji popreniHeSH píše:Jo tak jasně to sjem nezmínil no. Ale oni snad v zadu ani tolik nebajvají vzduchem chlazené, ale můžu se mýlit, potom by bylo třeba na nechladáky vyměnit třmen.
Moje chyba. Omluvuje se[-o<
Jo to je pravda a taky to stalo pekne za to smradlavy hnedy...a co jsem tak koukal tak i 147 1,6 meli nektery nechlazeny kotouce. Ja daval na svy bravo brzdice z marei 1,9 pak to bylo o necem jinym. Jinak ty zadny jsou vzdy plny i na GTA, chlazeny zadni maji jen opravdovy supersporty a tezky SUV. A brdy doporucu ATE je to sazka na jistotu za normalni cenu.coyote píše:Třeba i Fiat Bravo slabších motorizací je měl taky nechlazené.
Podívej se, jakou má barvu. Může být jakákoliv, jenom ne černá...michal5763 píše:jak je složité odvzdušnit brzdy? doporučujete s výměnou brzd výměnu kapaliny? nevím jak je tam ta stará dlouho...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host