kazdeho vec kam si to chyti... jen bych te chtel upozornit, ze po 5 min blikani se neda udrzet na tom chladaku ruka... Takze to oprit o dalsi kus kovu je fajn a ne na skodu.michal96 píše: 24.1.2018, stř 08:33 koukam, ze co cech to elektronik![]()
50W 6RJ je odpor k odstraneni chyboveho hlaseni praskle zarovky. Kontrolni otazka vy smejdi. Jestlipak vite kolik proudu berou Led zarovky, no Vonavka? Ho.no vole. Spravne Vonavka.
Takze ten chladic se ti bude zahrivat jen kdyz blikas. Ja to tam jen ulozil za ten kryt, nikam jsem to nesrouboval k nejakemu zelezu a funguje to uz pul roku ke spokojenosti. Jestli ti muzu poradit, ty kabely co budou propojeny mezi levym a pravym svetlem dej do nejake buzirky. Ledky a rezistor vypadaji kvalitne, ale ty kabliky, alespon co mne prisly, byly kvality zoufale.
Protože nevíš co měříš ;)Robin159 píše: 13.3.2018, úte 19:49 Divné, že všude mám 12,5 V a v té díře pro relátko jen 11,4 V.
Čím to může být?
No nevím, je to divné. Jestli ty víš, škoda, že se nepodělíš.x-f píše: 3.8.2018, pát 12:37Protože nevíš co měříš ;)Robin159 píše: 13.3.2018, úte 19:49 Divné, že všude mám 12,5 V a v té díře pro relátko jen 11,4 V.
Čím to může být?
Lidi já se vám divím s těma DRL. Dneska seženete kvalitní čínskou výbojku do xenonu za stovku. Drbat se s instalací LEDek mě nedává finančně smysl.
Zalezi kolik jsi ochotny zaplatit a jakou variantu chces.Pistuk_14 píše: 20.9.2018, čtv 19:38 Ahojte hosiSom cesrtvym majitelom Alfy 159 TI 2012 a akurat riesim to denne svietenie. Co odporucate ako to spravit ? Cenovo a hlavne skadial co objednat ?
![]()
![]()
![]()
No nám už na škole vtloukali do hlavy, že než začneme něco měřit, tak se máme zamyslet nad tím, jak to měření měřený obvod ovlivní.Robin159 píše: 20.9.2018, čtv 20:31No nevím, je to divné. Jestli ty víš, škoda, že se nepodělíš.x-f píše: 3.8.2018, pát 12:37Protože nevíš co měříš ;)Robin159 píše: 13.3.2018, úte 19:49 Divné, že všude mám 12,5 V a v té díře pro relátko jen 11,4 V.
Čím to může být?
Lidi já se vám divím s těma DRL. Dneska seženete kvalitní čínskou výbojku do xenonu za stovku. Drbat se s instalací LEDek mě nedává finančně smysl.
Chci se teda zeptat mám odstranit origo modul a dát místo něho na drl světla jiné relé a co mlhovky napojit přímo? Jde mi o to jestli do světel ten origo modul pouští +12v?michal96 píše: 22.12.2017, pát 13:53 kwaso- to si pis. Delalo mi to taky. Vymenil jsem cinske relatko za relatko od siemensu a je klid.
Mám tyto denní už dost dlouho,psal i příspěvek+není problém,není,co špekulovat.romanc píše: 21.9.2018, pát 13:29Zalezi kolik jsi ochotny zaplatit a jakou variantu chces.Pistuk_14 píše: 20.9.2018, čtv 19:38 Ahojte hosiSom cesrtvym majitelom Alfy 159 TI 2012 a akurat riesim to denne svietenie. Co odporucate ako to spravit ? Cenovo a hlavne skadial co objednat ?
![]()
![]()
![]()
Ja jsem spokojen s temito https://tuning.autodoplnky.cz/denni-svi ... s377026432 misto mlhovek, ktere mi tu byly doporucene. Pasuji presne, funguji bez problemu, jediny co je takova "chyba" je ze mlhovky maji reakci 1-2 vteriny, ale ty stejne nepouzivam protoze mam hid xenony.
Pokud bys mel v aute senzor svetla tak by teoreticky sli pripojit i na automaticky prepinani svetel ve tme.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 2 hosti