Příspěvek
od woche » 8.3.2020, ned 14:24
Občas se sem kouknu co je tu nového, moc se mi k tomu vyjadřovat nechtělo ale napíšu asi toto... samozřejmě že mě mrzí že ve stejný den se na původním místě koná jiná akce, protože to muže některé lidi zbytečně zmást, někteří jedinci si na FB na tom honí ego a pak je mi trošku lito lidí, kteří na tom dělají, většinou po práci ve svém volnu, protože Kuňka-dneska Josefov zdaleka není jen mojí akcí. Na druhou stranu respektuji a vždy jsem respektoval, že Kuňka byla akcí Alfistů a od Petra, který dle jeho slov na to již neměl čas, byla převzata až ve chvíli, kdy se toho nikdo z Alfistů ujmout nechtěl. Ta akce v té době již byla rozjeta do podoby velkého srazu a my jsme od té doby víceméně pouze pokračovali v tom co bylo započato se stejným schématem, až přišla doba, kdy už to prostě dál nejde - težko můžeme říkat lidem nejezděte a ono bohužel bude hůř, protože dnešní doba srazům nepřeje a některé druhy srazů zkrátka nelze uspořádat bez financí, zázemí, ochotných lidí, vstupného a poražení úředního šimla a to si myslím jste si dobře odzkoušeli na srazu "Kámen", který by si určitě zasloužil svoji existenci. To asi vše, nemám zájem o nějaké zbytečné konflikty a určitým způsobem alespoň některé z vás chápu, taky jsem měl rád původní Kuňku, ale to již je dávno, tak že aspoň drže dál v běhu tradici a respektujte prosím, že někteří lidé to už mají dneska jinak.
147 GTA