kravitzUL píše: 3.4.2017, pon 18:46 No mám ho takya jen když auto stojí. Když jedu tak otáčky na volnoběh drží, alespoň jsem to tak vysledoval. Jakmile zastavim, tak většinou ještě chvilku taky, ale někdy už jak hodně zpomaluju a skoro stojím, tak už slyšim nepravidelnost. Jakmile se zapne se sahara (motor dostane zátěž), tak se po chvilce volnoběh taky srovná a po vypnutí sahary to zase za chvilku kolísá. A není to tak že by to kolísalo stále stejně, nebo se houpali otáčky jako u TS co jsem měl, je to prostě nevyrovnaný chod, chvilku je to nepatrné, pak se zase zhorší a dokola. Motor jinak krásně tahá i zní. Škrtící klapku jsem čístil a byla i pěkná, dianostika nic neukazuje. Předchozí majitel (alfista) svíčky denso iridium měnil před 20 tis. Takže to vidím na nějakou netěsnost, možná cívku.. Váha ukazuje dobře a ty svíčky stejně asi dám nové. Kdyby někoho něco napadlo, nebo jak vyzkoušet co by mohlo být budu rád. Ono toho právě může být hodně a nechci měnit dokola dobré věci než se na to přijde.
Nazdar , chcel by som sa opýtať . Už si vyriešil ten problém? Mne to toez robí na voľnobehu že má nepravidelný chod . Otáčky síce nelietajú ale na vyfuku je to počuť ako je motor nepravidelný. Vymenil som lamba sondy a stále to robí . Myslím že by to mohli byt cievky . . Ďakujem za odpoved . Jozo