Tu na fóre som registrovaný už od februára minulého roka kedy som začal hľadať svoju prvú Alfu ktorou mala byť 159 SW. Za posledný rok aj pol som ich videl a previezol sa asi v desiatich možno ich bolo aj viac no nakoniec mi učarovala Giulietta.
Jedná sa o 2.0JTDm 103kW vo výbave alebo pakete Turismo. Vo výbave má polokožené sedačky, tmavú stropnicu, tempomat, dvojzónovú klímu, B&M systém, zadné cúvacie senzory, a senzor dažďa a svetla (ktorý zatiaľ chýba) samostmavovacie spätné zrkadlo ktoré zatiaľ nefunguje. Auto bolo dovezené začiatkom roka z nemecka kde bolo ešte minulý rok servisované v autorizovanom servise Alfa Romeo. Giuliettka má najazdených 183500 km z toho ja som na nej spravil od kúpy už 1000 km. Má menšie aj väčšie chybičky krásy (vstrekovacie trysky pravdepodobne pred smrťou, chýbajúci senzor dažďa a svetla, netesnosť niekde na motore) ale inak si myslím že je v dobrej kondícií a verím že mi bude dobre slúžiť keď jej dám trochu lásky a starostlivosti

V blízkej dobe sa budú meniť všetky filtre (MANN) a olej Selenia 5W30 WR P.E. Inak olej podľa štítka bol aj predtým dávaný Selenia len je tam zaznačený 5W40 aj 0W30 Forward tak neviem čo tam reálne bolo naliate ale dúfam že tým 5W30 nič nepokazím.
Ďalej som sa pustil do zisťovania čo mi vlastne chýba v tom dažďovom a svetelnom senzore a po demontáži spätného zrkadla som zistil že mi tam idú káble na napájanie späťáku a 2x 4 pinové konektory jeden je zapnutý do dákeho čidla alebo čoho ktoré je na okne a druhý je voľný (prikladám aj fotky). Každopádne späťák je pripojený a nefunguje teda nesvieti na ňom ledka tak neviem či odišiel alebo je len dáko vypnutý alebo odpojený.