Airbag
Airbag
čau te. Svítí mi kontrolka airbagu tak jsem byl na diagnostice a vyplivlo to chybu čidla na aktivaci airbagu na sedáku spolujezdce. Neřešili jste někdo nějaký takoví problém? Nevíte jak se dostat k čidlu v sedáku teda kromě nože 

tak totok mam aj ja tak ak nirkto mate neaku skusenost tak dajte vediet a Zip na teba mam otazku ja ked si niekto sadne na sedadlo spolujazdca alebo ho zatažiš tak sa ti rozblikana chvilku tajka oranžova kontrolka znazornuje sedak ak ano tak mame rovnaky prblem lebo mne sa rozblika vždy ked ho zatažim
Alfa 166 2,4jtd
- tomas
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jestli teda chapu dobře, tak třeba přijedu, nasedne spolujezdec a kontrolka má zablikat?
Airbag mam zapnutý klíčkem, při nastartování se mi rosvítí oranžová kontrolka, po chvíli asi 4x zabliká a zhasne, potom ale at už někdo sedne nebo ne nehraje roli..
Airbag mam zapnutý klíčkem, při nastartování se mi rosvítí oranžová kontrolka, po chvíli asi 4x zabliká a zhasne, potom ale at už někdo sedne nebo ne nehraje roli..
Alfa Romeo 166 - 2,4 JTD full luxury packet and lowrider suspension
jj..takle to dela u me taky...tomas píše:Jestli teda chapu dobře, tak třeba přijedu, nasedne spolujezdec a kontrolka má zablikat?
.
i kdyz tedka o vikendu jsem jel do Orlickych hor a pri ceste zpatky mi ta ikonka zablikala kazdych 5 km ...nekdy i treba po 200 metrech

Zakladatel webu a fóra Alfisti.cz...
- tomas
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak zatím mi blbne jen kontrolka na světla kdy se mi po nastartování rosvítí a signalizuje že někde nesvítí světlo, ale vše funguje a po chvíli to přestane..
no a pak ty airbagy.. zabliká to jen na začátku, pak už nebliká, nemá někdo nějaký tip co zkontrolovat? našel jsem pod sedačkou řidiče volnou spojku tuším že do ní vedou 3 kabely, ale protikus nikde.. není to na diagnostiku třeba?
no a pak ty airbagy.. zabliká to jen na začátku, pak už nebliká, nemá někdo nějaký tip co zkontrolovat? našel jsem pod sedačkou řidiče volnou spojku tuším že do ní vedou 3 kabely, ale protikus nikde.. není to na diagnostiku třeba?
- coyote
- SemTuFurt
Diagnostiku má 166 pod volantem. Pokud ty kablíky na volném konektoru nejsou ve žluté bužírce, tak to nemá s pytlema nic společného. To že ti to zabliká kontrolka jen jednou je dle mě zcela v pořádku. Spíš mi přijde divné, že to někomu bliká i při nasednutí spolujezdce. Každopádně, kdyby byla chyba v systému airbagů, svítilo by to furt 

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2002 ex.
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
- tomas
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
je to klasická černá spojka, tak to netuším od čeho je, protože vyhřívání funguje, pamět i štělování taky, takže řešit to nebudu.coyote píše:Diagnostiku má 166 pod volantem. Pokud ty kablíky na volném konektoru nejsou ve žluté bužírce, tak to nemá s pytlema nic společného. To že ti to zabliká kontrolka jen jednou je dle mě zcela v pořádku. Spíš mi přijde divné, že to někomu bliká i při nasednutí spolujezdce. Každopádně, kdyby byla chyba v systému airbagů, svítilo by to furt
Jen mi je opravdu divné že někomu to zabliká když někdo nasedne a někomu ne..
jo a rozsvítí se a zhasne ti ta červená kontrolka na pytle když otočíš klíčkem ? mám ten pocit totiž že pokud po otočení klíčku bliká ta oranžová nějak dlouho tak to znamená že je špatná ta červená kontrolka ale ted si nejsem jistý taak snad nekecám. Ale stačí přelouskat manuál ne? tam je to vše napsané. 

- tomas
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
jojo, červená se rozsvítí a zhasne.. už jsem koukal do manuálu, přesto díkyZip166JTD píše:jo a rozsvítí se a zhasne ti ta červená kontrolka na pytle když otočíš klíčkem ? mám ten pocit totiž že pokud po otočení klíčku bliká ta oranžová nějak dlouho tak to znamená že je špatná ta červená kontrolka ale ted si nejsem jistý taak snad nekecám. Ale stačí přelouskat manuál ne? tam je to vše napsané.

- kesáč
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Diagnostika, jinak to nevyřešíš ''výmaz kontrolek'' .Rum píše:Mně při otočení klíčkem zabliká oranžová kontrolka a pak zhasne...ale červená svítí pořád dál! Už jsem říkal, že se mrknu na ten spoj pod sedačkou spolujezdce, ale ještě jsem se k tomu nějak nedostal
Pokud si někdo sedne a zabliká bag tak to není správné, když se tozsvítí oranžová u světel, tak mě taky svítí nějakou chvíli a pak zhasne, podle mě je to tak OK.
AR 166 2.4 JTD, 2001