Kola a vyhřívané sedačky
Kola a vyhřívané sedačky
Ahoj všichni,
chci kupovat giuliettu, a ta, která prošla, nemá vyhřívané sedačky. Jak moc je reálné dodělat vyhřívání, například výměnou sedaček?
A další problém: Mám disky z AR156. Budou mi na giuliettě k něčemu? Je to 2016 Sprint/veloce. (myslím rozteč šroubů a rozměr)
Děkuji mnohokrát:)
chci kupovat giuliettu, a ta, která prošla, nemá vyhřívané sedačky. Jak moc je reálné dodělat vyhřívání, například výměnou sedaček?
A další problém: Mám disky z AR156. Budou mi na giuliettě k něčemu? Je to 2016 Sprint/veloce. (myslím rozteč šroubů a rozměr)
Děkuji mnohokrát:)
Re: Kola a vyhřívané sedačky
já jsem svého času koupil aftermarket vyhřívání od firmy Sepab (švédi) a fungovalo to skvěle....
stránky kde jsem to koupil už neexistují ale když pogooglíš tak to určitě najdeš.... sedačky bych kvůli tomu teda neměnil :-)
stránky kde jsem to koupil už neexistují ale když pogooglíš tak to určitě najdeš.... sedačky bych kvůli tomu teda neměnil :-)
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
mimochodem jednu tu dečku snad ještě mám, nechceš? :-)
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
To je co Sprint/Veloce? Já edici Sprint mám a Veloce to není. Veloce byla 1.8tbi.
Alfa Giulietta 1.4T MA 125kW TCT rv. 2016
ex. Alfa 159SW 1.9 JTDm 110kW Q-Tronic rv. 2006
ex. Alfa 156SW 2.5 V6 140kW rv. 2000
ex. Alfa 159SW 1.9 JTDm 110kW Q-Tronic rv. 2006
ex. Alfa 156SW 2.5 V6 140kW rv. 2000
Kola ti budou k ničemu, 156 má rozteč šroubů 5x98, Giulietta má 5x110.
- kominik1981
To Kubas: Jetli tomshon tou dečkou pohrdne, já bych ji snad i chtěl. Největší pakárna v giu v zimně jsou slabé ofuky na nohy, ale ohřát si aspoň zadek by mi nevadilo ;-)
Giulietta 1,4 T-jet
ex 156 2,0 JTD
ex 156 2,0 JTD
prosím připomeň se za týden nebo poté co se Tomshon vyjádří.... domluvíme se. díky
co se týče sedaček...
loni když jsem pořídil kožený židle, tak ty vyhřejvaný nebyly... musel jsme si teda převlíknout moje látkový tou kůží.... koukni pod sedačku jestli tam je z podlahy třetí konektor - pokud ano nemusíš nic bastlit, jen sundáš povlak ze svého sedáku, dodáš dečku, vyměníš boční panýlek za ten z verze s vyhřejváním a zapjíš do konektoru... největší pakárna je teda to svlýkání sedačky... doporučuju v protipořezovejch rukavicích -kostra se dačky není odjehlená
potřebuješ tuto celou sestavu
https://alfa-restoration.co.uk/shop/ima ... %20(5).jpg
https://www.alfaworkshop.co.uk/parts/Gi ... eats.shtml
loni když jsem pořídil kožený židle, tak ty vyhřejvaný nebyly... musel jsme si teda převlíknout moje látkový tou kůží.... koukni pod sedačku jestli tam je z podlahy třetí konektor - pokud ano nemusíš nic bastlit, jen sundáš povlak ze svého sedáku, dodáš dečku, vyměníš boční panýlek za ten z verze s vyhřejváním a zapjíš do konektoru... největší pakárna je teda to svlýkání sedačky... doporučuju v protipořezovejch rukavicích -kostra se dačky není odjehlená

https://alfa-restoration.co.uk/shop/ima ... %20(5).jpg
https://www.alfaworkshop.co.uk/parts/Gi ... eats.shtml
AR 159 SW TBI TI
AR 156 V6 SW
AR Giulietta 1.4 MA
Fiat Coupe 2.0 16v
Fiat Tipo 2096ccm 16v
ex: bravo HGT, 147 1.6, Stilo 2.0 16v
AR 156 V6 SW
AR Giulietta 1.4 MA
Fiat Coupe 2.0 16v
Fiat Tipo 2096ccm 16v
ex: bravo HGT, 147 1.6, Stilo 2.0 16v
kluci tohle je ta moje věc, pak se domluvíme....
Šmarja, ony nechodí maily, že někdo odpověděl, sorry hoši!
Ad kola, díky za info. Škoda, ale co se dá dělat, tak pudou do světa.
Ad dečka, ještě auto nemám (prodejce s tím má hromadu papírování a tak ještě čekám), takže zatím nevím. Stejně bych chtěl ale obě, protože to řeším hlavně kvůli roby, která je zimomřivá.
Jinak je to edice Sprint, 1,4 MultiAir s TCT. Jako Sprint/veloce ji v inzerátu označuje prodejce.
Zpátky k tomu vyhřívání: Co je třeba vše domontovat? Je na to nachystaná kabeláž? Nová jednotka? Proxi alignment?
Ve světe moderních alf jsem nováček, ale učím se rychle
Díky
Ad kola, díky za info. Škoda, ale co se dá dělat, tak pudou do světa.
Ad dečka, ještě auto nemám (prodejce s tím má hromadu papírování a tak ještě čekám), takže zatím nevím. Stejně bych chtěl ale obě, protože to řeším hlavně kvůli roby, která je zimomřivá.
Jinak je to edice Sprint, 1,4 MultiAir s TCT. Jako Sprint/veloce ji v inzerátu označuje prodejce.
Zpátky k tomu vyhřívání: Co je třeba vše domontovat? Je na to nachystaná kabeláž? Nová jednotka? Proxi alignment?
Ve světe moderních alf jsem nováček, ale učím se rychle

Díky
Hele mam k tomu co vidis na fotce, uz se mi to tady vali roky a podle me k tomu nic vic nebylo.... nekde si sezenes vypinac a to je cele.... tohle elektrikar namontuje za chvili i bez schematu, na tom neni co resit....
Aha, hmm, zajímavé.
No, já budu potřebovat obě sedačky, takže můžeš dečku nabídnout @kominik1981.
Díky za info, chlapi
No, já budu potřebovat obě sedačky, takže můžeš dečku nabídnout @kominik1981.
Díky za info, chlapi